«Το θεωρώ ύβρις αυτό το πράγμα» - Πυρ και μανία ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Μπιμπίλα στο αέρα της Super Κατερίνα

Το περιστατικό που τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το θεωρώ ύβρις αυτό το πράγμα» - Πυρ και μανία ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Μπιμπίλα στο αέρα της Super Κατερίνα

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 13/9 με αφορμή τη στάση του Σπύρου Μπιμπίλα προς τους δημοσιογράφους που τον «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις έξω από τα δικαστήρια (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Ωστόσο, η συμπεριφορά του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ φαίνεται πως ενόχλησε τόσο την Κατερίνα Καινούργιου όσο και τον Γιάννη Πουλόπουλο, με τον δεύτερο να γίνεται έξω φρενών στον αέρα της εκπομπής.

«Έχει ένα θεσμικό ρόλο και οφείλει να σεβαστεί τους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους. Με βγάζετε έξω από τα ρούχα, μη με τρελαίνετε τώρα. Δημοσιογραφικά με ενοχλεί κάποιος να χαρακτηρίζει γελοία τη δουλειά των δημοσιογράφων, όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουμε προβάλει αυτό που θέλουν να πουν άπειρες φορές. Το θεωρώ ύβρις αυτό το πράγμα».

Ωστόσο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπερασπίστηκαν τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Οργισμένος ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ο Πουλόπουλος στο μεταξύ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τηλεόραση

Ο Γιάννης Πουλόπουλος τον οποίο έχουμε γνωρίσει από τη συμμετοχή σου σε πολλά πάνελ και τελευταία απολαμβάνουμε στο Super Κατερίνα βρέθηκε τη Δευτέρα 16/5 καλεσμένος στην εκπομπή ''ελένη'' και μεταξύ των σχολίων, που έκανε επιβεβαίωσε πως εγκαταλείπει τα τηλεοπτικά ύδατα.

Ο πανελίστας έχει πάρει μια απόφαση και ετοιμάζεται να την τηρήσει και αυτή αφορά στην προσωπική του ζωή. Ξέρουμε πως στα ερωτικά του είναι πολύ καλά, μιας και μας έχει δείξει και δημόσια τη βέρα του και έτσι θα ακολουθήσει τον άνθρωπό του, σε μια πιο ήρεμη ζωή αποτραβηγμένοι και οι δύο από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι σημαντικό».

«Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα. Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα. Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις;

Πάω στον άνθρωπό μου, που είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα» κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.