Δυσάρεστα τα νέα για την Άννα Βίσση - Έγινε γνωστό με ένα τηλεφώνημα

Αναμένονται εξελίξεις

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα απρόοπτο γεγονός προέκυψε πριν από προγραμματισμένη συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, καθώς έγινε τηλεφώνημα για βόμβα. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το αν θα διεξαχθεί κανονικά η συναυλία μετά το πέρας των απαραίτητων ελέγχων.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που ακυρώνονται προγραμματισμένες εμφανίσεις της καλλιτέχνιδος, αφού και στα τέλη Αυγούστου αναβλήθηκαν δυο συναυλίες της σε Λάρισα και Βέροια, λόγω ενός απρόοπτου παράγοντα που δεν είχε υπολογιστεί.

Oι πληροφορίες μετά το τηλεφώνημα για βόμβα σε συναυλία της Βίσση

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που εξερευνούν εξονυχιστικά το χώρο. Το τηλεφώνημα για βόμβα έγινε στις 20.30 ενώ η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για τις 21.00, και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση.

Η ερώτηση δημοσιογράφου που ενόχλησε την τραγουδίστρια

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, πέτυχε το πρωί της Κυριακής 4/9 την κορυφαία τραγουδίστρια Άννα Βίσση, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν φύγει για την Κύπρο, και πρόλαβαν να τις "ξεκλέψουν" ορισμένες δηλώσεις για πολλά και διάφορα άτομα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το νεογέννητο μωράκι του Νίκου Καρβέλα, αλλά ελαφρά ενοχλήθηκε όταν ερωτήθηκε για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Μην πάμε σε τόσο προσωπικά πράγματα, δεν είναι ωραίο. Πείτε μου κάτι άλλο. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων» απάντησε θέλοντας φανερά να αλλάξει θέμα συζήτησης μιας και ποτέ δεν σχολιάζει τίποτα για τα προσωπικά κανενός.