Χάρης Ρώμας: «Άλλαξαν τα σχέδια με την ΕΡΤ γιατί...» - Το παρασκήνιο στο "ναυάγιο" της συνεργασίας τους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας:  «Άλλαξαν τα σχέδια με την ΕΡΤ γιατί...» - Το παρασκήνιο στο

Ο Χάρης Ρώμας είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν διστάζει να μιλάει τόσο για τα επαγγελματικά του όσο και για τα προσωπικά του καθώς αυτή τη περίοδο ο γνωστός ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος καθώς βρίσκεται και πάλι σε σχέση, (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε ο ίδιος για την προσωπική του ζωή).

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (29/9) μέσ από την εκπομπή «Happy Day» ο Χάρης Ρώμας "άνοιξε" την καρδιά του και εξομολογήθηκε το πραγματικό λόγο που η συνεργασία του με την ΕΡΤ "ναυάγησε" μιας και σε λίγο καιρό από τώρα θα βλέπαμε την νέα σειρά που υπογράφει με το όνομά του.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για την ΕΡΤ

«Άλλαξαν τα σχέδια. Το δικό μου πρόγραμμα σαν καλλιτέχνης δεν μπορώ να το ορίσω γιατί είμαι αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κάποτε με ρωτάγανε αν χωράνε δύο καρπούζια σε μία μασχάλη και απαντούσα με έπαρση “αναλόγως πόσο μακρύ είναι το χέρι”. Τώρα όμως δεν… Πάντα είναι δική μου απόφαση».

Η αναφορά του Χάρη Ρώμα στην παρενόχληση που είχε δεχτεί

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής 27/5 ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος ηθοποιός που ετοιμάζει μια νέα σειρά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε μια περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη.

«Είπα όχι και στις δύο περιπτώσεις. Ο ένας μάλιστα είναι συγχωρεμένος, πολύ σημαντικός σκηνοθέτης στο είδος που υπήρξε και στην πορεία έγινε και αγαπητός. Γιατί συνεργαστήκαμε αφού μου ζήτησε συγγνώμη, χρόνια μετά όταν έγινα φίρμα. Μπορεί να συγχωρήσεις και έναν τέτοιο άνθρωπο όταν σου λέει ότι μέσα από το πάθος μου είχα αφεθεί. Είναι αυτό το γνωστό ή μου κάθεσαι ή δεν παίρνεις τον ρόλο. Έχει γίνει αυτό σε πολλούς.

Μπορεί να συγχωρεθεί μια τέτοια συμπεριφορά όταν δείξει μέσα στον χρόνο ότι παρεκτράπηκε», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.