Γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα της Ελληνικής showbiz - Αποκάλυψε τα φύλα των διδύμων μωρών της

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ @stelladimitriou
Instagram/ @stelladimitriou

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Στέλλα Δημητρίου καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά αφού πριν από λίγες ώρες γέννησε τα δίδυμα αγοράκια της, ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Φυσικά, στο πλευρό της είχε και τον σύζυγό της, Δημήτρη Μιχαηλίδη ο οποίος περίμενε πως και πως να έρθει η συγκεκριμένη ημέρα. Να τονίσουμε πως το απόγευμα της Κυριακής (21/9) η Άννα Μπεζάν γέννησε επίσης.

Μάλιστα, η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς. Έτσι λοιπόν, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία ποζάροντας για τελευταία φορά με φουσκωμένη κοιλιά.

Η ανάρτηση της Στέλλας Δημητρίου

«Αυτή είναι η τελευταία μου φωτογραφία με κοιλίτσα! Απίστευτο μου φαίνεται ότι αυτό το ταξίδι τελείωσε! Πως πέρασε ο καιρός; Τα συναισθήματα ανάμεικτα… Νοιώθω ευγνωμοσύνη, ευλογία, ζω ένα θαύμα αλλά απ´ την άλλη ήμουνα σχεδόν καθημερινά με ένα άγχος να πάνε όλα καλά… να φτάσω μέχρι το τέλος, να μην γεννήσω πρόωρα, να γεννηθούν τα μικρά υγιέστατα…

Οι αϋπνίες ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν παλευόντουσαν (και πού είμαι ακόμα) και κρεβάτι, μόνο ξάπλα τις τελευταίες βδομάδες για να μπω στο μήνα μου. Όμως όταν τελειώσουν όλα με το καλό ευχαριστείς το θεό για όλα όσα έχεις ζήσει και ανυπομονείς για την επόμενη μέρα!

Για την καινούργια ζωή που έρχεται… που σίγουρα είναι πολύ διαφορετική!!! Ένα μόνο έχω να πω. Θαυμάζω και σέβομαι όλες τις μανούλες. Respect και γενικά όλες τις γυναίκες. Και αυτές που προσπαθούνε να γίνουν μανούλες, που δεν τα παρατάνε μα και αυτές που δεν τα καταφέρανε. Σας αγαπώ !!! Σας θαυμάζω!!!».

Πριν από λίγο καιρό είχε παντρευτεί μαζί με τον αγαπημένο της

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Στέλλα Δημητρίου, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη.

Μάλιστα, πριν μερικές αποκάλυψε πως παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο. «Νιώθω ευλογημένη που ο Θεός μας έκανε αυτό το δώρο αλλά και ο γυναικολόγος μου. Θα το ζήσω αφού γεννηθούν και μετά» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Το απόγευμα της Τετάρτης 7/9 η Στέλλα Δημητρίου προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν τις ευχές τους μετά το γάμο του ζευγαριού.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες ευχές σας. Με συγκινεί η αγάπη σας! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο πολιτικός μας γάμος έγινε στην γενέτειρα μου πόλη, την Λάρνακα , που τόσο αγαπώ . Και θέλω να ευχαριστήσω κυρίως τον δήμαρχο μας Ανδρέα Βύρα για την τιμή που μας έκανε και μας πάντρεψε !!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.