Του το είχε δωρίσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης - Έτσι είναι σήμερα το βυθισμένο πλοίο του Σταμάτη Κόκοτα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex/ NDP
Glomex/ NDP

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση πως ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε σε ηλικία 85 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10) μετά από την μάχη που έδωσε με το πρόβλημα υγείας του. Μάλιστα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, απεβίωσε στο Ασκληπιείο Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκε ένα αφιέρωμα για τον σπουδαίο τραγουδιστή όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο βυθισμένο πλοίο του το οποίο του το έκανε δώρο ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Από την άλλη, στη μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA αποκαλύφθηκαν κάποιες ιστορίες πίσω από το πλοίο Stacoco αλλά και πως θα αξιοποιηθεί στο μέλλον το σκαρί του που βρίσκεται μέχρι και σήμερα μισοβυθισμένο.

Όλες οι πληροφορίες για το μισοβυθισμένο πλοίο του Σταμάτη Κόκοτα

Με ίδια μαλλιά και χαμόγελο - Αυτός είναι ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα από τον πρώτο του γάμο

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Ζάχου Χατζηφωτίου, έφυγε από τη ζωή και ο αγαπημένος Σταμάτης Κόκοτας ο οποίος εδώ και 4 χρόνια έδινε "μάχη" με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο μετά από επιδείνωση της υγείας του, κατέληξε τα ξημερώματα.

Στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή είχε την οικογένεια του. Έχει αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, και μια κόρη από τον δεύτερο του γάμου που με την γυναίκα του ήταν μαζί μέχρι τέλους.

Ο γιος του Δημήτρης ήταν πάντα στο πλευρό του, ενώ μαζί είχαν πραγματοποιήσει και αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

«Στον γιο μου, τον Δημήτρη, άρεσε πολύ το τραγούδι και παρά τις φωνές τις δικές μου, το ακολούθησε. Δεν ξέρω… κάτι άλλο ήθελα γι’ αυτόν. Αλλά το αγαπούσε πάρα πολύ. Εγώ προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι είναι δύσκολο πράγμα, κοίτα να κάνεις κάτι άλλο, κι αυτός πήγε και πήρε και κιθάρα κι άρχισε και μελετούσε. Σήμερα έχει γίνει ένας καλλιτέχνης που δεν το περίμενα ούτε εγώ. Έχει πολλά αβαντάζ και δεν νομίζω ότι με χρειάζεται για να τον συμβουλεύω. Είναι μεγάλο ταλέντο ο Δημήτρης» είχε πει πριν από μερικά χρόνια ο Σταμάτης Κόκοτας.

Σταμάτης Κόκοτας γιος