H πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τον κρυφό γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Τι δημοσίευσε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα με μόλις 10 καλεσμένους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκε στο δημαρχείο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Μάλιστα, η εκπομπή Happy Day έφερε στο φως και φωτογραφίες από το γάμο, με την παρουσιάστρια να λάμπει μέσα στο μίνι νυφικό της, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ η εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλλε πλάνα από τους καλεσμένους, με την Κατερίνα Καινούργιου να μην διστάζει να κάνει το δικό της σχόλιο για το γάμο του πρώην της.

Λίγες ώρες μετά την είδηση πως παντρεύτηκε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την πρώην ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το ατελιέ όπου έραψε το νυφικό της.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά το γάμο της

Οι πρώτες δηλώσεις του πεθερού της

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη περίοδο μιας και σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο το αγοράκι τους. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τον γάμο του ζευγαριού ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Άγγελο Βουράκη και ευχήθηκε στους νεόνυμφους.

«Έγινε χθες ο γάμος τους στο Δήμο Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης. Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα. Δεν θέλαμε να δώσουμε δημοσιότητα στον γάμο. Δεν ήθελα τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι ευχόμαστε στα παιδιά μας τα καλύτερα. Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο» είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.