«Οι 40χρονοι έβλεπαν cartoon για 3χρονα» - Η απάντηση του Νίκου Μάνεση στο ντόρο που έγινε με την τηλεθέαση

Επέστρεψε με νέες δηλώσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Οι 40χρονοι έβλεπαν cartoon για 3χρονα» - Η απάντηση του Νίκου Μάνεση στο ντόρο που έγινε με την τηλεθέαση

Σε μια ξεκάθαρη απάντηση αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσω της εκπομπής του για την τηλεθέαση προχώρησε σήμερα 8/10 ο Νίκος Μάνεσης. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις σχολιάστηκαν από πολλούς, με τους περισσότερους να τάσσονται κατά του, με πρώτη πρώτη την Ελεονώρα Μελέτη.

Η απάντηση του Νίκου Μάνεση στις δηλώσεις που είχε κάνει για την τηλεθέαση

«Κατά αρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Alpha, που ποτέ δεν με ενόχλησε για να με λογοκρίνει. Είναι ταμπού οι τηλεθεάσεις. Η τηλεθέαση είναι βιβλίο, εργαλείο της δουλειάς μας. Στα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής βρήκα σημεία και τέρατα. Στο δυναμικό κοινό 25-44. Στα κόκκινα είναι ο νικητής. Με θηριώδη ποσοστά και κατά χιλιάδες οι τριαντάχρονοι κι οι σαραντάχρονοι έβλεπαν cartoon για τρίχρονα. Είναι μοτίβο που συμβαίνει συνέχεια. Νούμερα που μακάρι να πιάναμε. Η πρωινή ζώνη πετσοκόπηκε.

Το μοντέλο τηλεθέασης δεν λειτουργεί, δεν λέω ότι υπάρχει συνομωσία. Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές. Το δυναμικό κοινό φαίνεται να παρακολουθεί Πέππα το Γουρουνάκι. Τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους ρωτήσει τι βλέπουν; Έχει αποτύχει οικτρά το μοντέλο τηλεθέασης.

Πέρυσι μιλούσα αποσπασματικά και φέτος το έκανα πιο οργανωμένο. Κουράστηκα να το βλέπω 1,5 χρόνο να γίνεται… Εάν προκληθούμε, θα επανέλθουμε. Δεν δουλεύει το μοντέλο τηλεθέασης. Δημιουργούνται πλασματικά νούμερα», είπε ο παρουσιαστής.

Η φάρσα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης στον Νίκο Μάνεση με αφορμή τις δηλώσεις για την τηλεθέαση

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όταν ο Άρης Καβατζίκης κλήθηκε να πάρει τηλέφωνο τον Νίκο Μάνεσης για να του κάνει πλάκα. Ωστόσο, κανείς δεν σκέφτηκε πως μπορεί να παρεξηγηθεί, καθώς επικράτησε σάλος με τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την τηλεθέαση της εκπομπής του πετώντας τα "καρφιά" του τρίτους (δείτε το κράξιμο της Ελεονώρας Μελέτη).

Όταν λοιπόν τον κάλεσε ο δημοσιογράφος, τότε κατευθείαν του απάντησε πως δεν θα ήθελε να κάνει δηλώσεις, ενώ όταν του είπε πως βρίσκεται στον αέρα του MEGA, τότε φάνηκε ότι τα "πήρε".

Ν.Μ. Αν με παίρνετε να κάνω δηλώσεις, δηλώσεις κάνω μόνο μέσα από την εκπομπή μου.

Α.Κ. Βρισκόμαστε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη

Ν.Μ. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε, δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα χωρίς την έγκρισή μου. Αυτή τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα νομικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω.