Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Ο γιος τους έγινε 40 ημερών - "Λιώνουν" στο πλευρό του

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο η Λάουρα Νάργες όσο και ο αγαπημένος της σύντροφος, Χρήστος Σαντικάι καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς -δείτε εδώ φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο. Φυσικά, ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι παρά τις πολλές υποχρεώσεις που έχει πλέον, παραμένουν αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η Λάουρα Νάργες γιόρτασε τον πρώτο μήνα από τον ερχομό του νεογέννητου γιου της.

Συγκεκριμένα, θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Λεχώνα, σήμερα έχουμε επέτειο, είμαστε 1 μήνα μαζί».

Η τρυφερή ανάρτηση της Λάουρας Νάργες

Πως ήταν η πρώτη νύχτα της στο σπίτι μόνη με το παιδί της

Στο σπίτι τους έχουν επιστρέψει η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι μαζί με τον γιο τους, Αλέξανδρο (δείτε εδώ γιατί τον ονόμασαν έτσι) με την καθημερινότητά τους να έχει ήδη αλλάξει πολύ.

Η ραδιοφωνική παραγωγός όπως όμως αποκάλυψε χρειάστηκε να περάσει το πρώτο βράδυ μόνη με τον νεογέννητο γιο της, καθώς ο αγαπημένος της δεν ήταν μαζί της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ από το σπίτι απουσίαζε και η μητέρα της Λάουρα καθώς πήγε να δει από κοντά τον γαμπρό της.

Η Λάουρα συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στα instastories της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες ώρες στο σπίτι με τον μικρό της.

«Η πρώτη νύχτα μόνη με τον μικρό, χωρίς τον μπαμπά (τραγουδάει) και τη γιαγιά (πήγε να θαυμάσει τον γαμπρό της από κοντά). Τέλεια θα πάει το pyjama party μας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη νύχτα στο σπίτι μόνη με τον γιο της