«Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος αλλά όταν...» - Το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη στην κόντρα μεταξύ Σπυροπούλου και Καινούργιου

«Της την έπεσαν όλοι της Κωνσταντίνας και αισθάνθηκα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος αλλά όταν...»  - Το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη στην κόντρα μεταξύ Σπυροπούλου και Καινούργιου

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο J2US, στα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας για το μπάτζετ του μουσικού σόου αλλά και για την κόντρα Καινούργιου - Σπυροπούλου.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

«Έχει πολύ ενδιαφέρον το J2US, το αγαπάω αλλά θέλω και άλλο. Θέλω 1500 Just. Γίνεται; Λέω στο κανάλι να κάνουμε και το Μάρτιο. Εγώ τρεις μήνες τι θα κάνω; Θα τραγουδάω στο μπάνιο μου; Ο Παύλος Σταματόπουλος βέβαια είναι πολύ καλός. Μου αρέσει που τραγουδάει, προσπαθεί να με ανταγωνιστεί σε επίπεδο φωνής αλλά δεν μπορεί. Όταν υπάρχει ένταση ανάμεσα στους κριτές και στους συμμετέχοντες, νιώθω άσχημα. Ένα μικρό τυράκι θα δώσω. Θα έχουμε μία επανένωση στο Just φέτος μετά τη Δέσποινα Βανδή. Θα το δείτε στον αέρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ήμουν σίγουρος πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν το είπε έτσι. Τον Γιώργο Λιάγκα τον αγαπάω πολύ και ξέρει τι δουλειά κάνω στο Just. Ξέρει πότε ένα πρότζεκτ είναι ακριβό ή όχι. Δεν ξέρει κανείς πόσα πληρώνει ένα κανάλι για μία παραγωγή. Αλλά ξέρουμε τον Γιώργο, μας αγαπάει και τον αγαπάμε».

Για την κόντρα Καινούργιου - Σπυροπούλου: «Η Κατερίνα είναι πολύ ευαίσθητος και καλός άνθρωπος και δεν κρατάει κακίες σε κανέναν, αλλά όταν εκνευρίζεται το δείχνει. Το ίδιο κάνει και η Κωνσταντίνα. Αλλά της την έπεσαν όλοι και αισθάνθηκα λίγο άβολα. Ήθελα να την πάρω μια αγκαλιά και να της πω “μη σκας”».

Το χρονικό της κόντρας των 2 γυναικών

Μια ανθρωποφαγία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική τηλεόραση, στις πρωινές εκπομπές και στα social media με πρωταγωνιστές την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καινούργιου. Όλα ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα, όταν η πρώτη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη και αναφερόμενη στο παρελθόν της άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.

Στόματα από συνεργάτες της και μη άρχισαν να μιλάνε για το τι συνέβαινε τότε στους διαδρόμους του ALPHA και να την χαρακτηρίζουν έντονα. Το τελειωτικό χτύπημα, βέβαια, για να φτάσουμε στα του σήμερα, ήταν ο δημόσιος τσακωμός της Κωνσταντίνας με τον Φωτεινή Πετρόγιαννη στο twitter. Η επόμενη μέρα ήταν δύσκολη και για τις δυο αλλά περισσότερο για την εγκυμονούσα που βρίσκεται σε μια πολύ ευαίσθητη φάση της ζωής της.

Για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, λοιπόν, μετά τους απίστευτους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν για εκείνη στον αέρα του Super Κατερίνα, εξέδωσε ένα δελτίο τύπου στο οποίο παρακαλούσε τα media να την αφήσουν ήσυχη και να σεβαστούν την κατάστασή της.

Την ίδια ημέρα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα μεγάλο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής της "στήνοντας" στον τοίχο την Σπυροπούλου επειδή έκανε rt και like σε post που έκραζαν την ίδια αλλά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή - η οποία μέσα από την δική της εκπομπή αποκάλυψε κάποια πράγματα για το παρελθόν της Κωνσταντίνας - ενώ ανέφερε κιόλας πως δέχεται απειλές για την ζωή της.

Και φτάνουμε στο σήμερα, Τρίτη 15/11 με την Σταματίνα να αποκαλύπτει στο Happy Day πως πάρθηκε η απόφαση να μην συζητήσουν ξανά για την εγκυμονούσα ενώ από την άλλη συνεχίζει η κατακραυγή για την Καινούργιου στο twitter.

Το που θα καταλήξει όλο αυτό; Ο χρόνος θα δείξει...