«Η κριτική ξεπέρασε το όριο και έγινε προσβολή» - Πρώην παίκτρια του GNTM κατακεραύνωσε την Βίκυ Καγιά

Ποια είναι;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η κριτική ξεπέρασε το όριο και έγινε προσβολή» - Πρώην παίκτρια του GNTM κατακεραύνωσε την Βίκυ Καγιά

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, "Γειά σου", την Κυριακή 20/11, εντόπισε πρώην μοντέλο του GNTM, το οποίο παραχώρησε μερικές δηλώσεις για όσα έζησε κατά τη διάρκεια του σόου, αλλά και για τους κριτές.

Πρόκειται για ένα κορίτσι που αποτελούσε φαβορί και κανείς δεν περίμενε πως θα έφευγε τόσο νωρίς. Και ενώ η Βίκυ Καγιά κατηγορείται για bullying (δείτε εδώ την απάντησή της), εκείνη μίλησε για τα σχόλια που δέχθηκε από την ίδια τα οποία θεωρεί πως ήταν προσβλητικά.

Ποια παίκτρια του GNTM κατακεραύνωσε την Βίκυ Καγιά

Ο λόγος για την Κάτια Κιζίμα, που βρέθηκε στον πέμπτο κύκλο και σχολίασε για την φωτογραφία αποχώρησης: «Υπήρχαν χειρότερες λήψεις από τη δική μου. Η λήψη που έφεραν στο πλατό δεν με δικαίωνε, πιστεύω ότι είχα καλύτερες. Εάν ο φωτογράφος πίστευε ότι αυτή ήταν η καλύτερη μου, τότε πρέπει να μιλήσω μαζί του.

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά με ενόχλησε γιατί ενώ στεκόμασταν όλες στο πλατό επέλεξε να πει ότι θέλει νικήτρια την Μικαέλα και ένιωσα αδικημένη. Ήταν άσχημο να ειπωθεί μπροστά σε όλες τις κοπέλες και θυμώσαμε.

Υπήρχαν φορές που η κριτική της ήταν αυστηρή αλλά είναι η δουλειά της. Απλά υπήρχαν στιγμές που η κριτική ξεπέρασε το όριο της κριτικής και έγινε προσβολή».

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή είπε: «Η Σοφία ήταν τέλεια και θα ήθελα να είχε μείνει σε όλη τη σεζόν. Μιλούσε μόνο για fashion στην κριτική της».

«Δεν τσακωνόμασταν στο παιχνίδι, ήμασταν το feel good reality. Προς το τέλος το ήθελαν το ριάλιτι γιατί δεν υπήρχε αυτή η ίντριγκα. Εμένα μου άρεσε που είχαμε αυτή τη σχέση γιατί περάσαμε ένα μήνυμα ότι δεν χρειάζεται να είσαι κακός», κατέληξε.

Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού του διαγωνισμού

Το GNTM 5 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο, όχι με τόσο ωραίο θα λέγαμε τρόπο. Συγκεκριμένα, αρκετοί τηλεθεατές κράζουν τον τρόπο που οι κριτές αντιμετωπίζουν τις παίκτριες, ενώ έντονα σχολιάστηκε το γεγονός πως μέχρι στιγμής έχουμε παρακολουθήσει 5 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΙ από την 31η AXDW που περπάτησε στην πασαρέλα με την μαμά της, σχετικά με το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το GNTM θα τελειώσει στις 20 Δεκεμβρίου. Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα θα δούμε ποια θα κερδίσει τον τίτλο, το χρηματικό έπαθλο αλλά και τα δώρα του ριάλιτι.

Επίσης, δεν δίστασε να αναφέρει πως δεν ξέρει ακόμη αν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο STAR, αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να σταματήσει το Shopping Star.