«Γι’ αυτό τον τελείωσα...» - Ο Χάρης Ρώμας "σπάει" τη σιωπή του για το γάμο του

«Είμαι καλός σύντροφος και δεν θέλουν να με χάσουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γι’ αυτό τον τελείωσα...» - Ο Χάρης Ρώμας

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA, παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια δυσάρεστη ανακοίνωση σχετικά με τα επαγγελματικά του.

Ο ηθοποιός λοιπόν, αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική, στα πολιτικά, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και τα δημοσιεύματα που τον έλεγαν βιαστή. Μεταξύ άλλων ωστόσο, έκανε και αποκαλύψεις για τον γάμο του.

«Με ενοχλεί που εργαλειοποιηθηκε ακόμη και το θέμα με τη 12χρόνη των Σεπολίων. Ακόμη και φίλος μου να ήταν ο παιδεραστής, είναι δικαίωμά μου να μην ξέρω τη σκοτεινή πλευρά του και αυτός που λοιδορεί θα γράψει «παραδέχεται ότι είναι φίλος του». Τον παιδεραστή-μαστροπό τέρας τον συνάντησα 6 φορές σε 3 χρονιά σε εκδηλώσεις, αλλά ό,τι και να πεις, αν θέλει κάποιος να το γυρίσει εναντίον σου, θα σου κολλήσει τη ρετσινιά.

Στη δημοσιογράφο που έκανε γκάλοπ στο Twitter «πιστεύετε ότι ο Ρώμας ήξερε ότι ο φίλος του βίαζε και εξέδιδε το κορίτσι» στείλαμε αυτόφωρο και θα τραβήξω τη μήνυση μέχρι τέλους. Κινήθηκα και παλιότερα νομικά εναντίον έντυπου, κέρδισα, αλλά δεν διεκδίκησα τα χρήματα, όμως το μετάνιωσα γιατί το αντιλαμβάνονται όταν πληρώσουν και οικονομικά», εξομολογήθηκε αρχικά.

Οι αποκαλύψεις του Χάρη Ρώμα για το γάμο του

«Δοκίμασα το γάμο, ένιωσα ότι εγκλωβίστηκα και γι’ αυτό το τελείωσα μετά από δύο χρόνια. Είμαι καλός σύντροφος και δεν θέλουν να με χάσουν. Όταν της είπα ότι θέλω να φύγω από το γάμο, μου είπε “δεν το πιστεύω, εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη” και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα, η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία υπήρξα παντρεμένος έχει σήμερα τρία παιδιά και μένει στο Χαλάνδρι», εξομολογήθηκε.

Σε σχέση ξανά ο ηθοποιός

«Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας στο Πρωινό μας και συνέχισε. «Κάτι υπάρχει, φαίνεται ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε. Πριν το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος. «Θέλω να συνυπάρχω, θέλω να μοιράζομαι τα πράγματα και τα χαρούμενα πράγματα δεν θέλω να τα ζω μόνος μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η μοναξιά», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

Για τα επαγγελματικά του: «Έχουμε γράψει με την Άννα 15 επεισόδια και έχουν εγκριθεί. Είναι δική μου απόφαση να μην παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί δεν γίνεται . Έχουμε επενδύσει σε έναν συνάδελφο σπουδαίο για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο».