«Μάτια μου...» - Το τρυφερό φιλί του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου για τα γενέθλια του παρουσιαστή

"Έλιωσε" το Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπαθεί πάντα να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και συνήθως στις συνεντεύξεις του μιλά μόνο για τα επαγγελματικά του σχέδια ή για θέματα της επικαιρότητας. Ακόμη και μέσα από την βραδινή του εκπομπή The 2night Show προσπαθεί να επικεντρώνεται στους καλεσμένους του, παραλείποντας κομμάτια της ζωής του που μπορεί να ήθελε να συζητήσει μαζί τους σε άλλη περίπτωση.

Παρόλα αυτά, όλοι γνωρίζουν πως υπήρξε για πέντε χρόνια παντρεμένος, από το 2012 μέχρι το 2017 συγκεκριμένα, με την μακιγιέζ Κατερίνα Κόκλα, με την οποία απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Αναστάση, όμως αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, λίγο καιρό αργότερα, ο ίδιος βρήκε τον έρωτα στα μάτια της δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού, Νάνσυς Αντωνίου (δείτε εδώ την πιο δύσκολη περίοδο στην σχέση τους).

Οι ευχές της Νάνσυς Αντωνίου για τα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από τις σπάνιες αλλά τρυφερές τους αναρτήσεις. Το Σάββατο 17/12, μάλιστα, επειδή ο παρουσιαστής έχει τα γενέθλιά του, η καλή του θέλησε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να του ευχηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Να τα εκατοστήσεις μάτια μου», έγραψε χαρακτηριστικά, με το φιλί τους να κλέβει την παράσταση και τα σχόλια να έχουν γεμίσει ευχές για το αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης.

Νάνσυ Αντωνίου Γρηγόρης Αρναούτογλου
Instagram / Νάνσυ Αντωνίου

Γρηγόρης Αρναούτογλου σύντροφος
Instagram / Νάνσυ Αντωνίου

Η έκπληξη που της έκανε ο παρουσιαστής στα δικά της γενέθλια

Την Τετάρτη 16/11 η αρχισυντάκτρια είχε τα γενέθλιά της και έτσι ο καλός της φρόντισε να κάνει μια πολύ όμορφη έκπληξη. Αφού έφαγαν με μεγάλη παρέα σε μαγαζί, στη συνέχεια μέσα από βίντεο, που κυκλοφόρησε στα social media είδαμε να έρχεται ξαφνικά μια μεγάλη τούρτα για την εορτάζουσα (δείτε εδώ το ζευγάρι σε κοινή βραδινή έξοδο).