«Τώρα είναι αντιμέτωπος με τη φυλακή» - Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου για την υπόθεσή της περί revenge porn 

Δικαιώθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τώρα είναι αντιμέτωπος με τη φυλακή» - Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου για την υπόθεσή της περί revenge porn 

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περιπέτεια που πέρασε, όταν έλαβε εκβιαστικά μηνύματα από ανθρώπους που της ζητούσαν να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια απασχόλησε πρόσφατα τα media με την υπόθεση revenge porn στην οποία έπεσε θύμα και τελικά δικαιώθηκε, κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media (δείτε εδώ την σχετική φωτογραφία).

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι ένα μίνι party. Σήμερα κέρδισα το πρώτο μου δικαστήριο. Ένιωσα μια δικαίωση. Το είχα πολύ ανάγκη γιατί είχα περάσει πολύ δύσκολα τον τελευταίο 1,5 μήνα. Η ζωή μου συνεχιζόταν αυτό το διάστημα αλλά στην αρχή, όταν πρωτοσυνέβησαν όλα αυτά ήταν δύσκολα.

Δεν έχω καμία επικοινωνία με την άλλη πλευρά και σήμερα δεν ήρθε καν, ήρθε μόνο ο δικηγόρος του. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα αν θα διεκδικήσω κάποια χρηματική αμοιβή, αυτό είναι το τελευταίο… Είμαι τυχερή που έχω κάποιους ανθρώπους δίπλα μου και με στηρίζουν. Δέχτηκα εκβιασμό. Σήμερα η δίκη είχε να κάνει για τον εκβιασμό που δέχτηκα» ήταν οι πρώτες της δηλώσεις (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου για την υπόθεσή της περί revenge porn

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Έλενα Κρεμλίδου είπε:

«Πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους που από το 2018 και μετά με έχουν εκβιάσει. Με εκβίασαν ότι αν δεν προέβαινα σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους, θα ανέβαζαν το βίντεο, στο οποίο κιόλας δεν είμαι εγώ αλλά είναι το όλο concept. Καταφέραμε να δικάσουμε και να κερδίσουμε τη δίκη απέναντι σε κάποιον που με εκβίασε με ένα μήνυμα. Από ένα πάρα πολύ απλό εκβιαστικό μήνυμα ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έρχεται αντιμέτωπος με τη φυλακή».