Δεν κρύβονται πια - Η κοινή ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Τους αρέσουν τα ίδια πράγματα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP/ Instagram / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
NDP/ Instagram / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός 34χρονου αθλητή, βολεϊμπολίστα, για την ακρίβεια, του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ο οποίος έχει και δικό του γυμναστήριο, στο οποίο περνά αρκετά συχνά τον χρόνο της και η ίδια, αλλά και η μητέρα της, καθώς φαίνεται πως διατηρεί άριστες σχέσεις με τον σύντροφο του παιδιού της.

Η γυμναστική δεν είναι, όμως, το μόνο κοινό που έχει η νεαρή με τον καλό της. Απ' ότι φαίνεται και οι δύο ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και μιας που το βράδυ της Κυριακής 18/12 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Μουντιάλ 2022, με τον Μέσι να βγαίνει νικητής, οι δυο τους πραγματοποίησαν από μία ανάρτηση στα social media τους και τυχαία, ίσως και όχι, επέλεξαν την ίδια φωτογραφία για να δείξουν πόσο χαρούμενοι είναι με αυτό το αποτέλεσμα.

Η κοινή ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη και του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, στο Instagram

Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε, άλλωστε!

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ανάρτηση ποδόσφαιρο

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ανάρτηση

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της νεαρής μετά τη σχέση τους

H Μελίνα Νικολαϊδη λοιπόν, είναι τρελά ερωτευμένη για τον αγαπημένο της και πλέον δεν θέλει ούτε λεπτό να κρύβεται από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και το τελευταίο διάστημα κάνει συχνές αναρτήσεις μαζί τους, κάνοντας την μέχρι και ταγκ.

Η 18χρονη μάλιστα, αποφάσισε να κάνει και μια αλλαγή στη ζωή της! Συγκεκριμένα, από την αρχή που έκανε το προφίλ της στο Instagram το είχε προσωπικό, δηλαδή να μην βλέπουν άκυροι τις φωτογραφίες της, τις τελευταίες ώρες όμως το έχει κάνει δημόσιο και έτσι μπορούν να το δουν όλοι.