«Δεν θεωρώ ότι υπερέβαλε...» - Στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μετά την αποκάλυψη για το μπούλινγκ

«Στο GNTM υπήρχαν δύσκολες στιγμές, που εγώ ένιωθα ότι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θεωρώ ότι υπερέβαλε...» - Στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μετά την αποκάλυψη για το μπούλινγκ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από λίγους μήνες είχε προχωρήσει σε μία εξομολόγηση κατά την οποία μιλούσε "ανοιχτά" για το μπούλινγκ που της έκαναν ορισμένοι συνεργάτες της, την περίοδο που βρισκόταν στο GNTM. Μάλιστα, ένας συνεργάτης της, είχε αποκαλύψει ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Μπορεί να έχει περάσει καιρός από τότε, όμως, όλο και περισσότερα πράγματα έχουν αρχίσει να ακούγονται το τελευταίο διάστημα για περίεργες συμπεριφορές στο σόου και ιδιαίτερα από την Βίκυ Καγιά, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη της Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία δεν βρέθηκε για πολύ καιρό στο ριάλιτι, αλλά έζησε αρκετές δύσκολες στιγμές.

Την Τετάρτη 21/12, λοιπόν, το πρωί, καλεσμένη στην Super Κατερίνα ήταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η παρουσιάστρια του GNTM 4, η οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα με το μελαχρινό μοντέλο και το μπούλινγκ που μπορεί να βίωσε, ενώ δήλωσε πως και εκείνη έχει αισθανθεί πως δεν μπορούσε να είναι ο εαυτός της όσο ήταν εκεί, για διάφορους λόγους.

Η αποκάλυψη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για το μπούλινγκ που υπέστη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM

«Στιγμές δύσκολης θέσης έχουμε περάσει όλοι στον χώρο. Είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος αυτός της τηλεόρασης. Το μπούλινγκ, όμως, είναι κάτι βαρύ σαν ορισμός και δεν πρέπει να το λέμε εύκολα. Πιστεύω ότι είπε την αλήθεια της.

Δεν θεωρώ ότι δηλαδή υπερέβαλε έχοντας ακούσει την συνέντευξη της σε εκείνο το podcast. Εκείνο που άκουσα είναι ότι την περίοδο που γυριζόταν το σόου, ενώ έδειχνε ότι τα πράγματα ήταν καλά, δεν ήταν. Αυτό δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα που ζουν πολλοί άνθρωποι που είναι μπροστά στις κάμερες γιατί, κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε πάντα να δείξουμε τα συναισθήματα μας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να κρατάμε και μια διπλωματική στάση, να τα έχουμε καλά με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Έχω ζήσει γενικότερα δύσκολες στιγμές στον χώρο πάρα πολλές ειδικά στο ξεκίνημα που, το 2013, τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα για την μόδα από την άποψη ότι δεν είχαμε καθόλου λόγο».

«Στο GNTM υπήρχαν δύσκολες στιγμές, στιγμές που εγώ ως πιο καινούργια ένιωθα ότι προφανώς ο λόγος μου ίσως να μην μετράει τόσο πολύ αλλά το καταλαβαίνω γιατί ήμουν το φρέσκο πρόσωπο. Υπήρχαν στιγμές που είχαν ανέβει λίγο οι εντάσεις αλλά, όταν τελειώναμε, ήταν όλα καλά. Υπήρχαν στιγμές που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να εκφραστώ έτσι όπως ήθελα», κατέληξε.