Φώναζε στο παλτό του Super Κατερίνα: «Να χρησιμοποιείται η έκφραση “με βοήθησαν οι gay";» - Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος

«Τι είναι αυτό που ακούσαμε; Είναι δυνατόν;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φώναζε στο παλτό του Super Κατερίνα: «Να χρησιμοποιείται η έκφραση “με βοήθησαν οι gay

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, όταν προβλήθηκε η συνέντευξη του Γιώργου Παράσχου σχετικά με το ρόλο του στη θεατρική παράσταση που θα ανέβει, Το κλουβί με τις τρελές (για το οποίο ο Αλέξης Παππά κινήθηκε νομικά εναντίον του Μαυρίκιου Μαυρικίου).

«Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου gay που μου έδειχναν πως να σπάει ο καρπός, πως να σπάει η λεκάνη, πως να κάνω το σταυροπόδι» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού με αφορμή τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”» ήταν η δήλωση του ηθοποιού που έφερε την οργή του δημοσιογράφου.

Η δήλωση του έκανε τον Γιάννη Πουλόπουλο να βγει εκτός εαυτού, καθώς όπως είπε, θεωρεί απαράδεκτο εν έτει 2022 κάποιος να λέει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές άλλωστε έχει γίνει έξαλλος με παρόμοιες δηλώσεις σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

Πριν μερικές ημέρες, συγκινήθηκε βαθιά με το τέλος της σειράς Maestro και τη ζωή των τηλεοπτικών Αντώνη και Σπύρου, αφού η υπόθεση τους ήθελε να είναι δυο καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι νέοι που δεν μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους μαζί με αποτέλεσμα να κρύβονται - δείτε εδώ τι είπε με δάκρυα στα μάτια.

Αυτή τη φορά ωστόσο, βγήκε από τα ρούχα του, όπως προαναφέραμε...

«Τι είναι αυτό που ακούσαμε; Είναι δυνατόν να λέει ότι πήρε μαθήματα για το πώς να σπάει τον καρπό και πως να κουνιέται από φίλους του gay; Το 2022 είναι δυνατόν να ακούμε αυτά τα πράγματα; Είναι το λιγότερο άστοχο εν έτη 2022 να χρησιμοποιείται η έκφραση “με βοήθησαν οι gay να μάθω να σπάω τον καρπό μου και να κουνιέμαι”. Δε μπορεί να μένουμε στο αν θα παίξει καλά τον ρόλο. Μένουμε στην έκφραση που χρησιμοποιεί» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος,... «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό αυτό και λυπάμαι πολύ που το λέω. Είναι δυνατόν ρε παιδιά;», συνέχισε.

Μάλιστα, λογομάχησε και με ορισμένους συνεργάτες του, καθώς διαφωνούσε με αυτά που έλεγαν. Όλοι μαζί προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, όμως δεν γινόταν...

Η έκρηξη του Πουλόπουλου κατά του Παράσχου