Σε άσχημη κατάσταση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star - Τι συμβαίνει;

Όλα όσα δημοσίευσε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @marialena.rou)
(instagram / @marialena.rou)

Καθώς οι μέρες πλησιάζουν και τα trailer του Survivor All Star καθηλώνουν από τώρα τους τηλεθεατές (δείτε το εδώ) ο προετοιμασίες για τους παίκτες είναι πολλές και μερικές αρκετά κουραστικές. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media έκανε μια ανακοίνωση σχετικά με μια νέα "προετοιμασία", που επηρέασε την υγεία της.

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Όπως έκανε γνωστό, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε κάποια εμβόλια – τα οποία κάνουν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν για το Survivor All Star- και ταλαιπωρείται από χθες, καθώς έχει ανεβάσει πυρετό.

«Εχθές κάναμε κάτι εμβόλια και είμαι από εχθές χάλια με πυρετό», έγραψε στο Instagram.

To instagram story της!

Σα να πιάνουν αθλητή να παίρνει ντόπα - Κόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star με τον Σάκη Κατσούλη

Η παραγωγή μέσα από trailer που έχει ξεκινήσει να δημοσιοποιεί από την προηγούμενη εβδομάδα στην τηλεόραση και τα media έχει αποκαλύψει σχεδόν όλα τα ονόματα που θα συμμετέχουν αυτή την χρονιά, όλα εκτός από τέσσερα που θα μπουν προς το τέλος του παιχνιδιού και τα γνωρίζουμε μόνο εμείς από τώρα (δείτε τα κι εσείς εδώ). Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως τώρα. Το θέμα μας είναι ότι μάθαμε κάτι που... ξεπερνά τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής. Τα δεδομένα σταματούν να είναι δεδομένα.

Κατσούλης Survivor All Star

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Σάλος λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star - Μαθεύτηκε πως η Κατερίνα Δαλάκα...

...σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά κι από τους ίδιους τους παίκτες, η παραγωγή έχει συμφωνήσει να δίνει στους συμμετέχοντες ένα στάνταρ ποσό την εβδομάδα, αυτό των 5.000 ευρώ. Αυτό μάθαμε, αυτό ξέραμε όλοι, μέχρι σήμερα που το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πως για κάποιους παίκτες δεν ισχύει το ίδιο.

Υπάρχει μια μικρή λίστα στα γραφεία του Ατζούν στην οποία αναγράφονται τέσσερα (περίπου) συγκεκριμένα ονόματα τα οποία έχουν κλείσει μέσω των δικηγόρων τους διαφορετική συμφωνία. Ένα από αυτά τα ονόματα, λοιπόν, είναι και του προπέρσινου νικητή του Survivor, του Σάκη Κατσούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία μας και που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη ο Σάκης έχεις εξασφαλίσει παραπάνω από 5.000 ευρώ τον μήνα, αλλά δεν έχει καταφέρει να κλείσει την ρήτρα τηλεθέασης, για την οποία πάλευε ο Αλέξης Παππάς. Μήπως είναι λίγο άδικο για τους υπολοίπους; Αν και... για να κλείσει παραπάνω λεφτά κάτι παραπάνω θα έχει συμφωνηθεί... Μήπως, όμως, αυτό τον κάνει και πιο επίμονο στο να επιβιώσει; Αφού έχει ένα παραπάνω κίνητρο... Για να δούμε τι θα δούμε...

Διαβάστε επίσης εδώ: Μύθος τα 5.000 ευρώ ανά εβδομάδα - Πόσα θα βγάλουν στην πραγματικότητα οι παίκτες του Survivor All Star

Συντονιστείτε γιατί το Youweekly.gr θα αρχίσει από τώρα να «μιλάει» και πιστέψτε μας, έχουμε πολλά να πούμε για το Survivor...