«Εκείνο που συνειδητοποίησα με τα χρόνια είναι να είσαι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για λάθη που έκανε στο παρελθόν

Με τι σχετίζονταν;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Λίγες μέρες πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο, που γίνεται ο κακός "χαμός" από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει οι τσακωμοί, οι ιντριγκες και τα ερωτικά "ειδύλλια" (δείτε εδώ ποιος ξεκίνησε το φλερτ) ο Γιώργος Λιανός έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Το βράδυ της Κυριακής 8/1 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star και από την πρώτη ημέρα οι παίκτες έπεσαν στα βαθιά, αφού αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας (δείτε ποιος βγήκε υποψήφιος από τους Μπλε). Την Δευτέρα 9/1 αγωνίστηκαν για την δεύτερη με τους Κόκκινους να χάσουν και να βγάζουν και αυτοί έναν συμπαίκτη τους.

Την πρώτη ημέρα η τηλεθέαση στην κυριολεξία "έσκισε", αναμενόμενο άλλωστε, αφού μέσα στο παιχνίδι αυτή την στιγμή είναι οι πιο δυνατοί αγωνιστικά και τηλεοπτικά, παρόλο που λείπουν πολλοί οι οποίοι είτε δεν δέχτηκαν πρόταση, είτε θα μπουν αργότερα, είτε δεν ήθελαν να μπουν.

To All Star έχει δημιουργήσει χαμό ειδικά στο twitter που ήδη έχει βγάλει τον νικητή και πολλοί μιλούν για την τηλεθέαση του, κυρίως ο Τριαντάφυλλος που έκανε πανικό στο πλατό του Πρωινού μας.

Το επαγγελματικό λάθος του Γιώργου Λιανού στα ξεκινήματα του

Συνέντευξη στην Reallife παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor all Star”. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα πρώτα του βήμα στον χώρο και αποκάλυψε τα λάθη που έκανε.

Γιατί λες ότι δεν έγινε αυτό στο τραγούδι;

Νομίζω ότι έκανα το κλασικό λάθος από τα πρώτα βήματα, που είναι και τα πιο σημαντικά. Ακολουθούσα συμβουλές άλλων και προτάσεις που μπορεί να μην μου ταίριαζαν. Εγώ δεν ήμουν απόλυτος ως καλλιτέχνης, δεχόμουν την γνώμη του καθενός. Εκείνο που συνειδητοποίησα με τα χρόνια για το τραγούδι είναι ότι πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στο τι θες να πουλήσει και τι σου πάει.

Μήπως το μυστικό τελικά είναι να είσαι ο εαυτός σου;

Ακριβώς, εκτός αν πετύχεις έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία και ξέρει να σε πλάσει. Η πρώτη μου για παράδειγμα δισκογραφική δουλειά είναι το Ας εκτεθώ κι αυτό είναι ένα κομμάτι που κυκλοφορεί ακόμη. Αυτό, λοιπόν, το κομμάτι το είχα ακούσει σε demo κι αμφιταλαντευόμουν, πίστευα ότι δεν μου πάει, ενώ ο Ηλίας Μπενέτος γελούσε τότε κι είχε δίκιο. Μετά, απλώς δεν συμβιβάστηκα με το γίγνεσθαι της ελληνικής μουσικής όσον αφορά τα ελληνικά μαγαζιά, τους επιχειρηματίες, τις υποχωρήσεις που πρέπει να κάνεις, τις δισκογραφικές και προκειμένου να χαλάσω το στομάχι μου, αποφάσισα να το κάνω σε πιο χαμηλό επίπεδο και να με γεμίζει ουσιαστικά, αλλά όχι να με αγχώνει.