«Εγώ προσωπικά...» - Η συγκινητική στιγμή της Ελένης Τσολάκη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

Το σχολίασε στην εκπομπή της

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Εγώ προσωπικά...» - Η συγκινητική στιγμή της Ελένης Τσολάκη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου

Το πρωί του Σαββάτου (14/1) στην εκπομπή «Open Weekend» αναφέρθηκεαν στην είδηση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Μαλέσκου. Η Eλένη Τσολάκη, που πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει μια εγκυμοσύνη (δείτε εδώ ποιας) μίλησε για την πρώη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, που γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε την εδώ).

Η αλήθεια είναι ότι η Ιωάννα Μαλέσκου από την προηγούμενη εβδομάδα που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της συζητήθηκε αρκετά από τις πρωινές εκπομπές, όπως από την Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ τι είπε), αλλά και από την Σταματίνα Τσιμιτσιλή (δείτε εδώ τα λόγια της).

Η αναφορά της Ελένης Τσολάκη στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open, έκανε λόγο για τον τρόπο που το χειρίστηκε και ότι ήταν κάτι συγκινητικό και το εκτιμά πάρα πολύ.

«Εγώ προσωπικά εκτίμησα πολύ και θαύμασα την στάση της και τον τρόπο που αντιμετώπισε αυτό το γεγονός στη ζωή της, ότι δεν το μοιράστηκε από την πρώτη στιγμή, ήθελε και η ίδια να σιγουρευτεί. Ακόμα και τώρα που αρχίζει σιγά – σιγά και γίνεται πιο επικοινωνιακή και χαλαρώνει, σε σχέση με τον κόσμο, που φυσικά σε μια τέτοια περίοδο όλοι έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Όσο για την σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της: «Διαφυλάσσει τη σχέση με τον σύντροφό της σαν κόρη οφθαλμού, δεν βλέπουμε πολλές φωτογραφίες με τον σύντροφό της», πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη.

H αντίδραση της οικογένειας της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Και ενώ η εγκυμονούσα πλέον Ιωάννα περνάει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο κάνοντας γυμναστική, τη Δευτέρα 9/1 έκανε τη δεύτερη ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση, με την οποία εξηγούσε τα συναισθήματα της οικογένειας της μετά από όσα της προέκυψαν.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές». Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε «καλό όνειρο». Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.