Περασμένα ξεχασμένα - Πήγαν για ποτό και κατέληξαν "φιλαράκια" ο Χρήστος Μάστορας και ο άντρας που φλέρταρε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Όλος αυτός ο χαμός για το τίποτα τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Περασμένα ξεχασμένα - Πήγαν για ποτό και κατέληξαν

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γίνει ο κακός χαμός γύρω από το όνομα του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, καθώς κυκλοφορεί ένα βίντεο με τον τραγουδιστή από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει, κατά το οποίο ο ίδιος άρχισε να φωνάζει νευριασμένος σε θαμώνα του μαγαζιού ενώ ήταν στη σκηνή, προσπαθώντας να τον απομακρύνει από την σύντροφό του στην οποία την έπεφτε (δείτε εδώ την κίνηση του μοντέλου).

Στο εν λόγω βίντεο, ο Χρήστος Μάστορας, συγκεκριμένα, σταματάει να τραγουδάει και απευθυνόμενος στον πελάτη του νυχτερινού κέντρου του λέει: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο..., δεν ντρέπεσαι λίγο!» και λίγο αργότερα συνέχισε το πρόγραμμα του...(δείτε εδώ τι συνέβη στο καμαρίνι του στη συνέχεια).

Πώς έληξε η παρεξήγηση με τον Χρήστο Μάστορα και τον άντρα που φλέρταρε την Καληφώνη

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και το ζευγάρι απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετές ημέρες μετά το συμβάν (δείτε εδώ τις πρώτες αναρτήσεις τους μετά τον ντόρο), ωστόσο διέρρευσαν μερικές ακόμη πληροφορίες για το γεγονός το πρωί της Πέμπτης 19/1 στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα, ο καλλιτέχνης θέλησε να δώσει τέλος σε όλη αυτή την παρεξήγηση, διότι όπως αναφέρθηκε αργότερα ο ίδιος κατάλαβε πως έκανε λάθος, και για να κλείσει η υπόθεση θέλησε να επικοινωνήσει με τον συγκεκριμένο θαμώνα (δείτε εδώ ποιος είναι).

Έτσι, φάνηκε πως η παρεξήγηση λύθηκε καθώς ο Χρήστος Μάστορας τηλεφώνησε στον θαμώνα, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όχι μία, αλλά δύο φορές, τη μία για φαγητό και την άλλη για ποτό και αφού μίλησαν, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και τελικά τα βρήκαν.