«Αυτό που με στεναχωρεί είναι...» - Τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την επιστροφή στο άδειο σπίτι της μετά το Survivor All Star

«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτό που με στεναχωρεί είναι...» - Τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την επιστροφή στο άδειο σπίτι της μετά το Survivor All Star

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η πρώτη γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor All Star μετά από απόφαση του κοινού και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε ότι θα έφευγε τόσο γρήγορα από το παιχνίδι, διότι παρόλο που δεν ξεκίνησε πολύ δυνατά, έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλή και θα μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλά.

«Ο Κωνσταντίνος μου είπες να μην κλαίω, ξέσπασα όταν τον πήρα αγκαλιά. Πιστεύω πολύ στον Κωνσταντίνο. Εύχομαι να γυρίσει νικητής με την κούπα», ανέφερε αρχικά κατά τις πρώτες της δηλώσεις μετά την φυγή της από τον Άγιο Δομίνικο.

«Πιστεύω στην ηρεμία του, στις δυνατότητες του και στη δύναμη του. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά αγωνιστικά όμως θα ανέβεις», είπε σχετικά με τις χαμηλές του επιδόσεις - δείτε σε ποια θέση είναι στατιστικά.

Όταν την ρώτησαν για το σχόλιο που έκανε ο Βασάλο δηλαδή πως "έπαιξε με νεότερες κοπέλες", η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Δεν με ενόχλησε που ο Κωνσταντίνος είπε ότι είμαι αδύναμη γιατί ξέρω πως δεν το είπε αρνητικά. Είμαι η δεύτερη πιο μεγάλη παίκτρια από τις κοπέλες», ενώ συνέχισε «Άργησα να βρω τα πατήματα μου γιατί ήλπιζα και ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο. Δεν τα έβαψα μαύρα που ήμασταν σε διαφορετικές». Δείτε ωστόσο τι ψιθύρισε στο αυτί του λίγο πριν αποχωρήσει.

Σε ερώτηση όμως για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους απάντησε «Είμαι εδώ για να απαντήσω σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Με όλο το σεβασμό» - δείτε τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο.

Τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την επιστροφή στο σπίτι της από το Survivor All Star

Την Παρασκευή 20/1 έφτασε στην Ελλάδα (δείτε εδώ τα κλάματά της στην ερώτηση δημοσιογράφου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο αεροδρόμιο) και τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο σπίτι της (αυτό είναι το δώρο που την περίμενε τα ξημερώματα στην "φωλιά" της). Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 21/1 αποφάσισε να μιλήσει λίγο πιο προσωπικά με τους πιστούς της ακόλουθους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις για το παιχνίδι και τα συναισθήματά της για όλο αυτό το ταξίδι.

«Παιδιά, η φωνή μου έχει κλείσει. Είμαι εδώ, γύρισα. Ευχαριστώ πολύ για τα άπειρα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω, θα το κάνω. Δεν έχω λόγια. Ήταν μία εμπειρία σύντομη αυτή τη φορά. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, όλα έχουν τον σκοπό τους.

Γύρισα στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στη ζωή μου. Επέστρεψα πιο δυνατή, γεμάτη αγάπη. Δεν έχω Twitter αλλά τα μηνύματα που μου στέλνουν οι φίλοι μου…Σας ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ! Για μένα όλα αυτά που γράφονται και γράφετε είναι πολύ σημαντικά και με γεμίζουν πραγματικά στην καρδιά. Κατάφερα μέσα σε δύο βδομάδες να γυρίσω με παράσημα. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που γύρισα στον χειμώνα. Πρόλαβα να μαυρίσω λίγο», είπε χαρακτηριστικά και γέμισε με μηνύματα.