Στην αγκαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη η Ευγενία Μανωλίδου και τα τέσσερα παιδιά τους - Έκοψαν πίτα με τον Χάρη Ρώμα και τον Αντώνη Ρέμο στο πλευρό τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την εξομολόγησή της για τον ξυλοδαρμό της Ευγενίας Μανωλίδου και όχι μόνο, προχώρησε στη διοργάνωση μίας εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του 2023 στο The Mall Athens μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά τους, αλλά και πολλούς πολιτικούς και επωνύμους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα ανοιχτό κάλεσμα για το παραπάνω γεγονός και οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν και βρέθηκαν εκεί, όπως φαίνεται και στα βίντεο, με δεκάδες στελέχη της ΝΔ, επωνύμους, αλλά και ψηφοφόρους του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων να δίνουν το παρόν. Μάλιστα, από τα πρόσωπα αυτά ξεχώρισαν και ο Χάρης Ρώμας με τον Αντώνη Ρέμο.

Κοπή της πίτας για τον Άδωνι Γεωργιάδη και την οικογένειά του

Εκεί βρέθηκαν επίσης και οι Λουκάς Παπαδήμος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Χρήστος Σταϊκούρας, Νίκη Κεραμέως, Θάνος Πλεύρης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Δημήτρης Καιρίδης, Στέλιος Πέτσας, Κυριάκος Πιερρακάκης, Ματούλα Παγώνη, Νίκος Παπαθανάσης, Νότης Μηταράκης, Στέλιος Κιμπορόπουλος, Στάυρος Μπαλάσκας και Κώστας Σόμμερ, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.

Κοπή πίτας Άδωνις Γεωργιάδης

Μανωλίδου παιδιά

Γεωργιάδης Ρέμος

Μανωλίδου Ρώμας

Μανωλίδου Γεωργιάδης παιδιά

Ευχάριστα νέα για τον γιό του, Αλέξανδρο

Μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε η Ευγενία Μανωλίδου (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες) έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να χαρεί, διότι πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι είναι υποψήφιος για Όσκαρ ο γιος της, Αλέξανδρος, ο οποίος συμμετείχε στην ταινία "Glass οnion: A knives out mystery", η οποία προτάθηκε για το καλύτερο διασκευασµένο σενάριο.

Μετά την τεράστια επιτυχία του "Knives out", το Netflix έφερε το πολυαναµενόµενο sequel της ταινίας: "Glass onion: A knives out mystery". Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Θοδωρή Μανωλίδη, ο 27χρονος Αλέξανδρος, είναι σκηνοθέτης, κινηµατογραφιστής και φωτογράφος.

"Είναι µεγάλη η χαρά. Φυσικά, δεν ήταν κάτι που περίµενα… ήταν δίκαιο", δηλώνει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Secret και εξηγεί ποια ακριβώς ήταν η αρµοδιότητά του κατά τη διάρκεια των γυρισµάτων της ταινίας.

"Ηµουν ο συντονιστής logistics (logistics coordinator), που σηµαίνει πως συντονίζεις το συνεργείο, ώστε να γίνουν όλα σωστά και να είµαστε όλοι ασφαλείς. Ηταν και η περίοδος της πανδηµίας, οπότε δεν ήταν απλή υπόθεση. Επρεπε να προσέχουµε αν ακολουθούσαν όλοι τις διαδικασίες. Στήναµε πρώτοι, ξεστήναµε τελευταίοι… Ηταν όλοι πολύ συνεργάσιµοι και όλα τα παιδιά από την Αµερική εξαιρετικά", τονίζει.

Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης συνεργάστηκε µε µεγαθήρια του παγκόσµιου κινηµατογράφου, όπως ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ντάνιελ Κρεγκ.

"Ολοι ήταν πολύ συγκεντρωµένοι. Αυτό µου έκανε µεγάλη εντύπωση και αυτό κρατώ από τον
Ντάνιελ Κρεγκ. Ηταν απίστευτα συγκεντρωµένος, µάθαινε όλο το σενάριο, ώστε, αν δεν βγει κάτι σωστά, να µπορεί να λειτουργήσει πάνω σε αυτό. Πολύ αφοσιωµένος και, όσον αφορά όλο το καστ, ήταν όλοι πολύ επαγγελµατίες και δεν φαίνονταν να βγαίνουν "εκτός” από τους υπoλοίπους", εξηγεί.

Στην ταινία συµµετείχαν και αρκετοί Ελληνες, που είχαν αναλάβει διάφορα πόστα, µε τους Αµερικανούς να σχολιάζουν θετικά τη συνέπεια και τον επαγγελµατισµό τους. "Η δική µας οµάδα είχε στόχο να είναι φιλική και να κάνουµε πολλά πράγµατα στο λιγότερο χρονικό διάστηµα. Οι Αµερικανοί εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο που δουλεύαµε. Υπήρχαν άτοµα που εργάζονταν 18 ώρες την ηµέρα και πάντα µε ένα χαµόγελο", αποκαλύπτει.

Η Ευγενία Μανωλίδου με τον γιό της, Αλέξανδρο