«Φέτος είναι πολύ ανθρωποφαγικό! Είναι ένα...» - Ο Ορέστης Τσανγκ "ξεφτίλισε" το Survivor All Star

Πυρ και μανία στις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Φέτος είναι πολύ ανθρωποφαγικό! Είναι ένα...» - Ο Ορέστης Τσανγκ

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 15/3 ο Ορέστης Τσανγκ. Ο πρώην παίκτης του Survivor κλήθηκε να απαντήσει και για το All star, ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους και δεν θα συμμετείχε σε αυτό τον κύκλο -δείτε εδώ σε ποια ταινία συμμετέχει.

Μιλώντας για το ριάλιτι επιβίωσης, να υπενθυμίσουμε πως απόψε 16/3 το βράδυ έχουμε νέο επεισόδιο (δείτε εδώ το τρέιλερ), στο τέλος του οποίου θα αποχωρήσει ακόμα ένας παίκτης (δείτε εδώ ποιος).

Οι δηλώσεις του Ορέστη Τσανγκ για το Survivor all star

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την παραγωγή ταινιών και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν μπόρεσα συμμετέχω φέτος στο Survivor αν και είχα την πρόσκληση. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που έχω ανοίξει την εταιρία παραγωγής, ασχολούμαι με τα κινηματογραφικά όπου και ετοιμάζουμε την άλλη εβδομάδα να στείλουμε την ταινία μας στο Φεστιβάλ των Καννών 2023.

Καθόλου δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στο Survivor All Star. Τον πρώτο μήνα ήξερα πως μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο όποτε θέλω και να τους πω «βάλ’ τε με τώρα». Είχα ανοιχτή πρόσκληση αλλά τότε ήμουν μέσα στο μοντάζ και δεν μπορούσα με τίποτα να φύγω. Μετά όμως όσο περνούσε ο καιρός και τώρα που είμαστε στα μέσα του Μαρτίου θέλω να πω πως δεν το μετάνιωσα καθόλου επειδή νομίζω πως είναι το μοναδικό Survivor που δεν με αντιπροσωπεύει. Είναι αρκετά ανθρωποφαγικό, είναι όλοι οι παλιοί στο παιχνίδι και θέλουν να δείξουν ποιος είναι ο πιο μπρατσαράς.

Το θέμα πάντα είναι εάν η στρατηγική είναι ανθρωποφαγική ή γίνεται με ήθος, στα όρια και τα πλαίσια του παιχνιδιού, χωρίς να θίγεις την προσωπικότητα του άλλου. Φέτος νιώθω ότι είναι πολύ ανθρωποφαγικό και ένα Survivor που δεν με αντιπροσωπεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορέστης Τσανγκ.