«Είναι ανατριχιαστικά κακή! Ειπώθηκαν πράγματα που...» - Το "καρφί" του Περρή στην Καινούργιου για τo Super Κατερίνα

Πως σχολίασε τα ρεπορτάζ τους για τα Τέμπη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι ανατριχιαστικά κακή! Ειπώθηκαν πράγματα που...» - Το

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και σχολίασε όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, την προσέγγιση τους για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ σχολίασε και τα προγράμματα που παίζουν αυτή την στιγμή στην τηλεόραση.

Δεν δίστασε μεταξύ άλλων, να πετάξει το "καρφί" του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, λέγοντας πως η παρουσιάστρια ήταν κακή στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Τα σχόλια του Περρή για τα προγράμματα

«Για μένα η φετινή ήταν μία εκπληκτική χρονιά. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους τους ανθρώπους που συνεισέφεραν σε αυτό. Δεν μου έχει λείψει καθόλου το να βγαίνω μπροστά από την κάμερα, γιατί νιώθω αμήχανα. Μου αρέσει να είμαι δημιουργικός, να μοντάρω, να επιμελούμαι», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά προγράμματα «Το Survivor και το My Style Rocks μάς δίνουν πάντα υλικό. Είναι ακριβώς οι ίδιες εκπομπές, με συνεχείς τσακωμούς. Δίνονται ρόλοι και τους παίζουν χειρότερα κι από το Bachelor. Ειδικά το My Style Rocks είναι ένα δυσάρεστο προϊόν που… σέρνεται, δεν ταιριάζει σε κανέναν κανονικό άνθρωπο».

Το "καρφί" του στην Καινούργιου και τα τηλεοπτικά πρόσωπα

«Από πλευράς τηλεθέασης ήταν μία ικανοποιητική χρονιά. Από πλευράς ενημερωτικής παρέμβασης ήταν ανατριχιαστικά κακή. Ειπώθηκαν πράγματα που δεν θα κάνουν περήφανους όσους τα βλέπουν μετά από χρόνια για όλες τις μεγάλες υποθέσεις. Σε αυτά τα θέματα δεν χωράει εντυπωσιασμός αλλά ενσυναίσθηση και η ενσυναίσθηση σε οδηγεί στο να κλείνεις το στόμα», είπε για την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ πρόσφατα είχε μιλήσει και για τα... προσωπικά της.

Από την άλλη μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ) και την Φαίη Σκορδά.