Αγγελική Νικολούλη: «Έχω χάσει τον ανηψιό μου από παιδικό καρκίνο σε ηλικία...» - Η εξομολόγηση της στην κάμερα του ALPHA

«Όταν μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να συμμετέχω»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωίτ ης Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή παρουσιάστρια του Mega, που σήμερα Παρασκευή δεν θα προβληθεί η εκπομπή της "Φως στο Τούνελ" γιατί είχε ένα ατύχημα (δείτε εδώ τι συνέβη) μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη, παρευρισκόμενη στην εκδήλωση, με τίτλο «MEMORABILIA COLLECTION», - έχοντας ως στόχο να βγούν σε δημοπρασία αντικείμενα διαφόρων επωνύμων της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού και τα έσοδα να πήγαιναν στην αγορά ενός ψηφιακού υπερηχοτομογράφου υψηλής ευκρίνειας για την έγκαιρη διάγνωση του παιδικού καρκίνου - αναφέρθηκε σε δικές της προσωπικές ιστορίες σχετικά με ον καρκίνο.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη για τον παιδικό καρκίνο

«Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδάκια με καρκίνο γιατί έχω χάσει και εγώ τον ανιψιό μου από τον παιδικό καρκίνο σε ηλικία 10 ετών. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να συμμετέχω και πρέπει όλοι τέτοιες εθελοντικές προσπάθειες να τις ενισχύουμε», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Οι δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη για την Νικολούλη & την περίοδο της καραντίνας

Να υπενθυμίσουμε ότι καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14/10/22 ο Θάνος Καλλίρης ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό στο Ναυάγιο της Ζακύνθου ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο του κορωνοϊού.

«Έχουμε επισκεφτεί τη Ζάκυνθο στο πλαίσιο της εκπομπής Μπράβο Ρούλα και είμαστε καλεσμένοι σε ένα καράβι, το οποίο μας πήγε στο Ναυάγιο. Επειδή είχε αρκετή φουσκοθαλασσιά, δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά και μας άφησε λίγο πριν για να κολυμπήσουμε.

Ξεκινάμε να κολυμπάμε και ξαφνικά ακούω πίσω μου “βοήθεια, βοήθεια, πνίγομαι” και ήταν η Αγγελική. Ευτυχώς ξέρω καλό κολύμπι, σπεύδω αμέσως, την αρπάζω και τη βοηθάω να γυρίσουμε πίσω στο καραβάκι, η στεριά ήταν μακριά. Κι έτσι αστειεύομαι ότι ήμουν το φως στο δικό της τούνελ», είπε ο τραγουδιστής.

Αναφορικά με την καραντίνα, που τον δυσκόλεψε πολύ, ωστόσο το πάλεψε μόνος του, χωρίς τη βοήθεια ειδικού, είπε:

«Αισθάνθηκες ποτέ ότι λυγίζεις και να φτάσεις να ζητήσεις βοήθεια; Μιλώντας για παράδειγμα με έναν φίλο σου;» ρώτησε η παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή να απαντά: «Η εποχή που έφτασα σε αυτό το σημείο ήταν η περίοδος της καραντίνας. Σε εμάς τους τραγουδιστές οι πολλαπλές καραντίνες. Μιλάω ειδικά για τη δεύτερη… Έφτασα στο ναδίρ. Έφτασα όχι στο σημείο να πάρω ψυχοφάρμακα… Δεν ήμουν καθόλου καλά, αλλά το πάλεψα μόνος μου. Έχοντας όλους τους φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους δίπλα μου και να μιλάω μαζί τους…

Έφτασα στο σημείο που μπορούσα να το διαχειριστώ και γι’ αυτό δεν πήγα σε ειδικό».