Μετά από 5 χρόνια σχέσης - Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρία Ηλιάκη & το Στέλιο Μανουσάκη

Έγινε γνωστό, πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μετά από 5 χρόνια σχέσης - Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρία Ηλιάκη & το Στέλιο Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη είναι γεγονός, πως τα τελευταία χρόνια έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή της, αφού έχει βρήκε τον άνθρωπό της και μάλιστα μαζί με το Στέλιο Μανουσάκη έκανε το επόμενο βήμα, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια λοιπόν εδώ και 5 χρόνια δοκιμάστηκε με τον καλό της, μιας και αυτή την περίοδο μπορεί να μένουν μαζί στην Αθήνα στα βόρεια προάστια, πιο πριν όμως ζούσαν με την απόσταση Ελλάδας και Ελβετίας να τους χωρίζει!

Διαβάστε επίσης: Παντρεύονται Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης

Ο καιρός περνάει και έτσι το ζευγάρι πια μετράει 5 χρόνια αγάπης και κοινής πορείας! Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η Ηλιάκη τη Δευτέρα 1/5 θέλησε να ευχηθεί στον καλό της μέσα από το instagram για την επέτειό τους μέσα από μία σειρά φωτογραφιών τους και ένα σύντομο κείμενο.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για την επέτειο με το Στέλιο Μανουσάκη

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που χρειαζόμουν για να είμαι γεμάτη ευτυχία…χαρα και αγάπη», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Ηλιάκη.

Η πρώτη φορά που η κόρη της Ηλιάκη είπε "σ' αγαπώ"

Η Μαρία Ηλιάκη από τότε που έγινε μαμά είναι πλήρως αφοσιωμένη στην φροντίδα της κόρης της και προσπαθεί όσο είναι εύκολο να κάνει πράγματα μαζί της ώστε ο χρόνος τους να είναι ποιοτικός και να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις που η μικρή θα θυμάται για πάντα.

Πολύ συχνά, μάλιστα, δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές τους στα social media της και κάνει τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" (δείτε εδώ το βίντεο με την ξεκαρδιστική αντίδραση της σε φωτογραφία της), όμως τις προάλλες συνέβη κάτι που έκανε την καρδιά της να σπάσει σε χίλια κομμάτια, από χαρά.

Το "μωρό" της ξεστόμισε για πρώτη φορά την λέξη σ' αγαπώ! Συγκινημένη, λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον διάλογό τους να γίνεται ακόμη πιο γλυκός στη συνέχεια.

«Καλημέρα. Ένα θα σας πω, χθες είχαμε εξελίξεις. Μου είπε πρώτη φορά η κόρη μου, κοιτάζοντάς με στα μάτια, “σε αγαπώ πάρα πολύ μαμά”. Πόση ώρα πιστεύετε έκλαιγα; Με λυγμούς όμως, όχι ότι συγκινήθηκα και έτρεξε ένα δάκρυ. Δεν ξέρω αν υπάρχει υπερβολή στα συναισθήματα που μπορεί να σου προκαλέσει το παιδί σου. Μετά που το σκεφτόμουν έλεγα ότι ήμουν λίγο υπερβολική. Αλλά μεγάλη η χαρά και πολύ κλάμα. Έχετε δει σε κάτι ταινίες που η άλλη σπαράζει», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμα ένα story: «Δεν μου λες Κατερινάκι μου, εμείς οι δύο τί έχουμε;», έλεγε στην μικρή Κατερίνα και εκείνη της απάντησε: «Αγάπη». «Λιποθυμώ», δήλωσε στο τέλος.