Με αθλητικό μπουστάκι και σόρτς: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ρία Κολοβού μετά το Survivor All Star - Η πρώτη της ανάρτηση

Το αντικείμενο που πήρε μαζί της από τον Άγιο Δομίνικο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 9/5 πραγματοποιήθηκε άλλη μία αποχώρηση από το Survivor All Star και το πρόσωπο που έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι η Ρία Κολοβού. Δύο ημέρες μετά, την Πέμπτη 11/5 δηλαδή, η ίδια πάτησε σε ελληνικό έδαφος, αφού προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και η κάμερα του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε στις πρώτες της στιγμές στην πατρίδα της.

Εμφανίστηκε με λευκό αθλητικό μπουστάκι, μαύρο σορτσάκι και και ζακέτα και λευκά αθλητικά παπούτσια, κατάμαυρη από τον ήλιο και πολύ χαμογελαστή. Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, έπιασε στα χέρια της και το κινητό της για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι και θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό της για την στήριξή του όλες αυτές τις ημέρες, ή μάλλον τους μήνες που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ έδειξε σε όλους και το αντικείμενο που κράτησε ως αναμνηστικό από το εξωτικό νησί.

Διαβάστε επίσης: Spoiler μεγατόνων - Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο την Κυριακή 14/5

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της Ρίας Κολοβού στην Ελλάδα μετά το Survivor All Star

Ρία Κολοβού Survivor All Star

Ρία Κολοβού

Οι πρώτες της αναρτήσεις

«Παιδιά, έπιασα επιτέλους το κινητό στα χέρια μου. Βρίσκομαι στο αεροδρόμιο, είμαι έτοιμη να έρθω στην Ελλάδα μας, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα και όλη αυτή την αγάπη», είπε χαρακτηριστικά.

Επιβεβαίωσε τα όσα λέγονται για τον Γκότση μετά την αποχώρηση της

Στις 10/5 λοιπόν, προβλήθηκαν οι πρώτες της δηλώσεις στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι.

Η παίκτρια των Μπλε, επέστρεψε στην Ελλάδα, έχοντας στον τραπεζικό της λογαριασμό πολλά χιλιάρικα - δείτε πόσα.

«Δεν περίμενα να φύγω, ωστόσο ο Σπύρος μένοντας 11 φορές, ο Ασημακόπουλος 6 και ο Μπάρτζης που έχει το κοινό του, ήταν μια δύσκολη ψηφοφορία», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη της.

«Όλα αυτά που λέτε λογικά έχουν ειπωθεί σε συζητήσεις που κάνει η ομάδα ή σε προσωπικές συνεντεύξεις. Δεν τα γνωρίζω. Το πρόβλημα ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους είναι ότι η Κόκκινη ομάδα είναι πιο αποστασιοποιημένη. Δεν θέλουν να συμμετέχουν σε συζητήσεις. Κάθονται μόνοι τους», σχολίασε για το κράξιμο που έφαγε η Σταυρούλα Χρυσαειδή από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη λόγω της αντίδρασης της μέσα στην καλύβα.

«Ο Χανταμπάκης; Τι εννοείτε; Έχει αναφέρει κάτι; Με πιάνετε απροετοίμαστη. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο», απάντησε στη συνέχεια για το σάλο με τον Στέλιο που αποκάλυψε στον Βασάλο πως η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Θεωρώ πως εμένα δεν θα με έχει κάνει unfollow ο Ηλίας Γκότσης. Πιστεύω δηλαδή γιατί έχω άριστες σχέσεις μαζί του», είπε για τα unfollow που έχει κάνει (δείτε σε ποιους) και συνέχισε μιλώντας για το σκάνδαλο με την λίστα με τα τρόφιμα που έφερε την αποβολή του «Ο Ηλίας είναι αλήθεια δεν ξέρει αγγλικά, οπότε πραγματικά πιστεύω δεν την έχει γράψει. Παραμένει μυστήριο ποιος την είχε γράψει. Ο παίκτης δεν έχει φανερωθεί».

Για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και συγκεκριμένα για τους παίκτες που δεν ήθελαν με τίποτα την επιστροφή της στο παιχνίδι, απειλώντας πως θα αποχωρήσουν «Στην αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα, δεν είπα παίρνω το διαβατήριο μου. Δεν πήρα θέση. Δεν ήμουν από τα άτομα που νευρίασαν».

Ποιος πιστεύει πως θα είναι ο νικητής του Survivor All Star; «Πιστεύω νικητής θα είναι ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη».