Μέμος Μπεγνής για υπόθεση Γεωργούλη: «Βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πάρα πολύ όμορφος και πετυχημένος»

«Πάντα εγώ κρατάω σε αυτά τα πράγματα μια πολύ ουδέτερη στάση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μέμος Μπεγνής για υπόθεση Γεωργούλη: «Βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πάρα πολύ όμορφος και πετυχημένος»

Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Είμαστε μαζί, το Σάββατο 13/5, και μεταξύ των θεμάτων στα οποία αναφέρθηκε, μίλησε και για την υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο ηθοποιός για βιασμό και κακοποίηση από μία γυναίκα που γνώρισε στον χώρο εργασίας του.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως δεν του αρέσει η λογική της επίθεσης στον φερόμενο θύτη, καθώς ακόμη δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, ενώ υποστηρίζει πως είναι πολλοί εκείνοι που μπορεί να θέλουν να τον "φάνε" επειδή είναι ένας πολύ επιτυχημένος και όμορφος άντρας.

Διαβάστε επίσης: «Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω λογικό, θόλωσε το παιδί! Μιλάμε για μια ασήμαντη» - "Κόλαφος" η Τιτίκα Στασινοπούλου για την υπόθεση Γεωργούλη

Η απάντηση του Μέμου Μπεγνή για την υπόθεση Γεωργούλη

«Δεν ξέρω αν ισχύει όλο αυτό, τα δικαστήρια θα το αποφασίσουν. Δεν μου αρέσει που ο καθένας μπαίνει και γράφει το μακρύ του και το κοντό του, κάνει κριτική και γίνεται δικαστής ενός ανθρώπου. Δεν λέω για τον Αλέξη μόνο, λέω γενικά για πράγματα τέτοια που βγαίνουν στην επιφάνεια και αρχίζουν όλοι και κράζουν και βρίζουν ξαφνικά. Εκεί είναι η εμπάθεια, ξέρεις. Είναι ο Αλέξης, είναι αυτός που είναι, πόσοι τον σιχαίνονται ή τον ζηλεύουν ή θα ήθελαν να είναι αυτός, γιατί δεν είναι αυτοί οι ίδιοι, δεν είναι ο Αλέξης, οπότε βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πάρα πολύ όμορφος και πάρα πολύ πετυχημένος», είπε αρχικά και εξήγησε:

«Μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό περιμένοντας όμως να δούμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Οπότε μέχρι να βγει το πόρισμα δεν μπορούμε να έχουμε άποψη».

«Φίλοι δεν είμαστε, γνωριζόμαστε όμως πάρα πολλά χρόνια. Συμπαθιόμαστε και ξέρω ότι είναι ένα παιδί πολύ παιδί, έξω καρδιά, πολύ χαμογελαστός και όταν ακούς κάτι τέτοιο πέφτεις από τα σύννεφα. Αλλά, πάντα εγώ κρατάω σε αυτά τα πράγματα μια πολύ ουδέτερη στάση, επειδή δεν είμαστε δικαστές», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Χρυσούλα Διαβάτη για υπόθεση Γεωργούλη: «Αυτό τώρα πάλι που όλοι μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε; Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας»

Μπεγνής για Γεωργούλη