Με μίνι λευκό φόρεμα και τον Νικήτα Νομικό πρώτη θέση - Ο "καυτός" χορός της Άννας Πρέλεβιτς στο γάμο τους

Χειροκροτούσαν όλοι οι καλεσμένοι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μίνι λευκό φόρεμα και τον Νικήτα Νομικό πρώτη θέση - Ο

Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα ρομαντικό σκηνικό στο Κολωνάκι στον Άγιο Διονύσιο (δείτε το εντυπωσιακό νυφικό που φορούσε). Το ζευγάρι περίμενε πως και πως το γάμο του και τελικά τον έζησε έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μετά την τελετή η δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε έναν όμορφο εξωτερικό χώρο, στον οποίο είχαν εντυπωσιακό στολισμό. Μάλιστα, οι καλεσμένοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν πίσω από ένα σκηνικό με τίτλο περιοδικού, ενώ με τα αρχικά του το ζευγάρι δημιούργησε το δικό του σύμβολο (δείτε εδώ).

Κατά την διάρκεια της δεξίωσης μάλιστα, η Άννα είχε μια έκπληξη στον σύζυγό της. Μαζί με την αδερφή της και δυο φίλες της, του είχαν ετοιμάσει ένα απίστευτο χορευτικό.

Το χορευτικό της Άννας Πρέλεβιτς στον Νικήτα Νομικό

Φορώντας ένα μίνι λευκό φόρεμα του χόρεψε το ξένο τραγούδι Crazy in love, αλλά και της Ελένης Φουρέιρα το El telephone.

Οι δηλώσεις μετά το γάμο τους

Η Άννα Πρέλεβιτς ανέφερε πως δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα, ενώ αποκάλυψε πως δεν πάτησε το πόδι του αγαπημένου της, Νικήτα Νομικού.

«Νιώθουμε υπέροχα. Ευχαριστούμε που ήρθατε. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Σας ευχαριστούμε παιδιά. Δεν του πάτησα το πόδι», αρκέστηκε να πει η Άννα Πρέλεβιτς.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2021 και χθες επιτέλους επισφράγισε τον έρωτά του με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η αδερφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού, μίλησε στους ρεπόρτερ και τις τηλεοπτικές κάμερες και έλαμπε από την χαρά της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι», αρκέστηκε να πει και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” απαθανάτισε την Δούκισσα να βγάζει selfie με τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο, μετά από επιθυμία δική του.