H κόρη της Κατερίνας Καραβάτου τελείωσε το Δημοτικό - Η συγκινητική ανάρτησή της

Η μικρή μεγάλωσε και θα πάει γυμνάσιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@katerinakaravatou
Instagram/@katerinakaravatou

Η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αέλια, ετοιμάζεται για το γυμνάσιο και η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μία γλυκιά και συγκινητική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αυτή την περίοδο έχει το τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής "My Style Rocks", λαμβάνοντας θετικές κριτικές για αυτό της το βήμα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δείχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές στιγμές από την προσωπική της ζωή και μιλά συχνά για τη μητρότητα, είτε ως μαμά η ίδια είτε κάνοντας γλυκιές αναρτήσεις για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Η γλυκιά ανάρτηση

Η παρουσιάστρια με InstaStory έδειξε την κορούλα της να φεύγει για το σχολείο τελευταία μέρα της πορείας της στο Δημοτικό σχολείο, γράφοντας: "Τελευταία μέρα στο Δημοτικό. Σοκ".

Κατερίνα Καραβάτου κόρη

Η σχέση με την κόρη της

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά συχνά για την κόρη της και τη σχέση που έχουν. Είναι η κλασσική αγαπημένη σχέση μαμάς-κόρης, με τις δυο τους να έχουν στενή επαφή κι επικοινωνία, όπως και με τον γιο της Αρίωνα. (Δείτε τους εδώ να μπαίνουν στην κουζίνα για λαχταριστά κουλουράκια)

Κατερίνα Καραβάτου κόρη

Κατερίνα Καραβάτου κόρη

Μιλώντας στην εκπομπή After Dark αναφέρθηκε αναλυτικά στο το πώς είναι ως μητέρα:

"Θα πρέπει να είμαι αυστηρή, να βάλω κάποια όρια -δε γίνεται διαφορετικά, αλλά ξέρουν ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να με κάνουν ό,τι θέλουν κι αυτό προσπαθώ να το πολεμήσω. Θέλω τα παιδιά να παίρνουν πολλή αγάπη, να αισθάνονται άνετα. Δε θέλω να τα έχω υπό περιορισμό. Να μεγαλώνουν ελεύθερα, όμορφα, να γίνουν ανεξάρτητα και δυνατά".

Ο χωρισμός της με τον Κρατερό Κατσούλη

Για της Κατερίνα και τον Κρατερό, τα δύο τους παιδιά αποτελούν προτεραιότητα, παρά τους χωριστούς δρόμους που ακολούθησαν εκείνοι στη ζωή. Πλέον δε μιλούν για το διαζύγιό τους, παρά μόνο για τα παιδιά τους.

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, είπε: "Η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε μ' έναν πολύ ωραίο τρόπο, το βάρος το αισθάνθηκα σε σχέση με εμάς και τα παιδιά μας. Οι άνθρωποι έξω και οι άνθρωποι των ΜΜΕ μας συμπεριφέρθηκαν μ' έναν πολύ ωραίο τρόπο".