MasterChef: Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Μπέλλου για τη νίκη της Μαρίας Μπέη

H αντίδραση του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef: Οι αναρτήσεις του Δημήτρη Μπέλλου για τη νίκη της Μαρίας Μπέη

O Δημήτρης Μπέλλος βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του, Μαρίας Μπέη η οποία "μονομάχησε" στην κουζίνα του τελικού του MasterChef για τη διεκδίκηση του επάθλου. Η μαγείρισσα κέρδισε τις 50.000 ευρώ και ήδη έχει κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ! Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το πετυχαίνεις και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι. Σε όλους θα τύχουν εμπόδια στη ζωή, αλλά πρέπει να τα προσπερνάμε και να βγαίνουμε νικητές. Αυτό κατάφερα εγώ σήμερα», ανέφερε από την άλλη μεταξύ άλλων στα πρώτα της λόγια στην κάμερα - δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

H ανάρτηση του Μπέλλου για τη νίκη της Μπέη

Με τη σειρά του και ο Δημήτρης Μπέλλος έκανε αναρτήσεις για τη νίκη της συντρόφου του, εκφράζοντας τη χαρά του για την ευτυχία της αγαπημένης του.

Δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram, δυο φωτογραφίες από το στούντιο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

MasterChef Μπέη Μπέλλος

MasterChef Δημήτρης Μπέλλος Μαρία Μπέη

Τι τηλεθέαση σημείωσε όμως ο τελικός του MasterChef;

O τελικός του MasterChef 2023 κατάφερε να σημειώσει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και να φέρει χαμόγελα στο STAR που θα συνεχίσει το παιχνίδι και με τον 8ο κύκλο.

Όσον αφορά πάντα το δυναμικό κοινό, έκανε 17,8% ενώ σε τέταρτα έφτασε 10.7 - 9.8 - 14.7 - 16.5 - 16.3 - 15.1 - 14.6 - 20.1 - 22.3 - 17.1 - 25.4 - 26.9 - 22.3

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 11,8
  • ΑΝΤ1: Οι Προδότες 7,7
  • OPEN: Στέγη στα ασυνήθιστα παιδιά 3,4
  • ALPHA: Παράδεισος των κυριών 24,6
  • ALPHA: Σασμός 22,2
  • STAR: MasterChef 17,8
  • ΣΚΑΙ: Survivor All Star 12,9
  • MEGA: Η γη της Ελιάς 16,1
  • ΕΡΤ: Μουσικό κουτί 1,0

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.