Μαρία Μπέη: Στην Παναγία της Τήνου λίγο μετά το ξαφνικό χειρουργείο της - Η κατάσταση της υγείας της

Η ανάρτηση της νικήτριας του Masterchef 7

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Μπέη πριν από λίγες ημέρες είδε ένα από τα πιο μεγάλα της όνειρα να γίνονται πραγματικότητα παίρνοντας τη νίκη του Masterchef 7, με την ίδια να διεκδικεί την κούπα με τον Νίκο Τράκα.

Η χαρά της νικήτριας φαίνεται, πως πήρε μια μικρή παύση αφού ξαφνικά αυτές τις ημέρες έκανε γνωστό, πως μπήκε στο νοσοκομείο και εν τέλει χειρουργήθηκε (δείτε εδώ τι συνέβη με τη Μαρία Μπέη).

Το ταξίδι της Μαρίας Μπέη μετά το χειρουργείο της

Όλα ξεκίνησαν από μία ωτίτιδα κάτι, που η κοπέλα αντιμετώπισε έγκαιρα! Στη συνέχεια και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 3/7 την είδαμε να ταξιδεύει στην Τήνο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο instagram από την Παναγία της Τήνου.

Μαρία Μπέη

Η πρώτη συνέντευξη της Μαρίας Μπέη μετά την νίκη της

«Νυστάζω λίγο! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν ξέρω ότι αυτό μου ανήκει κι ότι το πήρα σπίτι», είπε δείχνοντας το έπαθλο και συνέχισε «Νομίζω ότι μαζί με αυτό φέτος κέρδισα την Μαρία, κατάφερα να αγαπήσω τον εαυτό μου γιατί είχα διάφορα κόμπλεξ και δεν ντρέπομαι να το πω, όσον αφορά την εμφάνισή μου. Όλα αυτά τα κακά σχόλια που με αμφισβητούσαν ενώ εγώ ήξερα τι μπορώ να κάνω, με δυνάμωσαν. Ο στόχος μου ήταν να ξεπεράσω την Μαρία του 4 και τα κατάφερα».

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Τράκα μετά την ήττα του και η Μαρία συγκινήθηκε.

«Ο Δημήτρης το πίστευε και μου είπε «είδες που στα έλεγα κι εσύ αγχωνόσουν;». Χάρηκε πάρα πολύ και νομίζω το έζησε λες και το κέρδισε ο ίδιος.», είπε αρχικά ενώ στην συνέχεια δήλωσε «Στο πρώτο MasterChef ήμουν 21 χρονών δεν είχα τόσο εμπειρία. Στο πρώτο με βοήθησε ο Δημήτρης πάρα πολύ για να καταλάβω τι είναι η μαγειρική ενώ στο δεύτερο του χρωστάω γιατί έφυγε και πείσμωσα, ήθελα να το πάρω και για τους δυο μας. Θα σου φανεί περίεργο αλλά τις δυο τελευταίες ημέρες που ήταν πάνω στον εξώστη και με τσίτωνε το έκανε εσκεμμένα γιατί ξέρει ότι τσιτώνω, για να το πιστέψω!»