Διαμονή σε χλιδάτα ξενοδοχεία, βουτιές από το σκάφος, κοκτέιλ και βόλτες στα σοκάκια - Οι πρώτες διακοπές της Πρέλεβιτς & του Νομικού ως νεόνυμφοι

Το βίντεο με τις αναμνήσεις που δημιούργησαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άννα Πρέλεβιτς
Instagram / Άννα Πρέλεβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός πριν από δύο μήνες, τον Ιούνιο δηλαδή, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ το χορευτικό που ετοίμασε στο γλέντι για τον καλό της η ίδια). Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, είναι το πρώτο που περνούν ως παντρεμένο ζευγάρι και φαίνεται πως η ευτυχία είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που τους κατακλύζει όλες αυτές τις μέρες.

Οι δυο τους ξεκίνησαν τις διακοπές τους από τη Μύκονο και στη συνέχεια επισκέφθηκαν και τα Χανιά. Μαζί τους βρέθηκαν και οι αγαπημένοι τους φίλοι, όπως και οι αδερφές τους, Τέα Πρέλεβιτς και Δούκισσα Νομικού. Η επιχειρηματίας και influencer, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο από όλες τις στιγμές τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και μοιράστηκε την χαρά της με τους υπόλοιπους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι πρώτες διακοπές του Νικήτα Νομικού και της Άννας Πρέλεβιτς ως νεόνυμφοι

Δεν έλειψαν οι βόλτες στα σοκάκια, οι βόλτες με το σκάφος, αλλά και η διαμονές σε ακριβά ξενοδοχεία με πισίνες, τα φαγητά στα εντυπωσιακά εστιατόρια, αλλά και τα κοκτέιλ στις βραδινές τους εξόδους.

Το μυστικό με το κρυμμένο σκόρδο στο νυφικό της την ώρα του γάμου για να μην την πιάσει το κακό μάτι

Λαμπερός ήταν ο γάμος της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού στον ιερό Ναό του Αγίου Διονύσιου Αρεοπαγίτη. Το ζευγάρι ήταν πανέμορφο και έδειχνε πολύ ερωτευμένο, ενώ η νύφη έμοιαζε με πριγκίπισσα στο κατάλευκο νυφικό της με το μακρί πέπλο.

Η κάμερα μάλιστα του youweekly.gr βρέθηκε στο μυστήριο και κατέγραψε τόσο την άφιξη της στην εκκλησία, όσο και τους λαμπερούς καλεσμένους.

Αρκετές ημέρες μετά τον γάμο της, η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok, βίντεο από τις ετοιμασίες της για τον γάμο και όχι μόνο. Αποκάλυψε επίσης, το μυστικό της με το σκόρδο για να μην την πιάνει το κακό το μάτι.

«Εδώ βλέπετε να νυφικά μου. Λίγο σκόρδο μου είπαν να βάλω μέσα στο φόρεμα για το κακό το μάτι. Ντύθηκα… Παιδιά ήταν τέλειο το συναίσθημα αυτό... Να ξέρεις ότι θα είσαι παντρεμένη με τον άνθρωπό σου σε λίγα λεπτά. Ο μπαμπάς ήταν πολύ συγκινημένος όλη μέρα. Εδώ τον βλέπετε και αγχωμένο», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο της η Άννα Πρέλεβιτς.

@annaprelevic

@Venmar_12 Σε ευχαριστώ πολύ για το τέλειο backstage βίντεο υλικό (δεν σε είχα καταλάβει καν🥰) Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μας που μας χάρισαν τον γάμο των ονείρων μας! Κορίτσια εάν παντρεύεστε, απο κατω σας έχω βάλει πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Photographer : Achilleas Colaclides Videographer : Giorgos Tsiroulis Planning & styling :Melgrouplab Sound and lighting production: Galakteros event production Florist : Mathioudakis All About Flowers Candy bar : Fresh Furniture Rentals : LHRentals Neon lights & signs : letter Co. Typography : Twenty2twins Bon bon : Twenty2twins x Hatzigiannakis Magazine cover Booth: cover.booth Balloons: Masterfireworks and balloons Venue : Anassa city event s Bridal: AthenaV Bridal (First Dress: Pronovias custom Made. Second Dress: Vera wang Grooms attire : Dimitris Petrou Wedding wreaths : @lakaluka Hair style : Tom Zois MUA: Kiki Aivazi Shoes : Once upon a shoe Singer : Dionysis Schoinas Dj: Στέλιος Στρούγκας Slippers : Havaianas #wedding #bride #weddingdress #pronovias #verawang #γάμος #νύφη #νυφικό

♬ original sound - Anna Prelevic