«45 και νιώθω τέλεια!» - Έκπληξη με ανθοδέσμη και εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα

Δεν το περίμενε αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«45 και νιώθω τέλεια!» - Έκπληξη με ανθοδέσμη και εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της δίπλα στην κόρη της, Αλεξάνδρα, και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Πέρασαν τη μέρα δίπλα στη θάλασσα, έσβησαν τούρτες και η ίδια θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της για το νέο κεφάλαιο της ζωής της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με βίντεο και φωτογραφίες από τους εορτασμούς.

«Με ένα μοχίτο στο χέρι, κ από το φυσικό μου περιβάλλον, την παραλία, με πολλή, ειλικρινή αγάπη, θέλω να σας ευχαριστήσω, όλους κ όλες για τα υπέροχα μηνύματα σας που στάζουν από αγάπη κ ευχές! Το ότι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά τις κάνει εξίσου σημαντικές κ απαραίτητες, σαν τις ευχές που παίρνω από τους ανθρώπους της ζωής μου. Είστε κ εσείς δικοί μου άνθρωποι! Στην υγεία σας λοιπόν, κ εύχομαι η ζωή σας κ η ψυχή σας να είναι γεμάτη από αγάπη, σοφία, πίστη κ ελπίδα! Θερμά ευχαριστώ. 45 κ νιώθω τέλεια!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Πρωτοφανής δημόσια εξομολόγηση από το Μαροσούλη στην Ελεονώρα Μελέτη - «Η καρδιά μου...»

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα

Δεν σταμάτησαν εκεί, όμως, οι εορτασμοί! Την Δευτέρα 18/9, οι συνεργάτες της της ετοίμασαν την πιο ωραία έκπληξη στο τέλος του Mega Καλημέρα, δίνοντάς της μία ανθοδέσμη και μία τούρτα με φοίνικες και σανίδες του σερφ για να σβήσει κι άλλα κεράκια.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, να είστε γεροί. Εύχομαι για όλο τον κόσμο υγεία κι όλα τα άλλα έρχονται. Να είστε καλά! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και θέλω για όλον τον κόσμο υγεία. Γεια σας», είπε η ίδια και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Δείτε επίσης: Συγκινεί με την εξομολόγηση της η Ελεονώρα Μελέτη - «Είμαι στο δωμάτιο και κλαίω γοερά! Εκείνη τη στιγμή η Αλεξάνδρα και...»