«Με φέρνει σε αμηχανία, αλλά...» - Η απάντηση του Νίκου Συρίγου στα δημοσιεύματα για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Κρατούν τη σχέση τους μακριά από τους παπαράτσι όσο μπορούν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με φέρνει σε αμηχανία, αλλά...» - Η απάντηση του Νίκου Συρίγου στα δημοσιεύματα για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA Καλημέρα συνάντησε το Νίκο Συρίγο σε βραδινή του έξοδο και έτσι ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις, απαντώντας σε ερωτήσεις για τη διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, μετά τις χειμαρρώδεις δηλώσεις του τελευταίου για εκείνη και τη συνεργασία τους (δείτε εδώ το τελικό ξεκαθάρισμα της παρουσιάστριας), αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο δημοσιογράφος, αν και δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έχει εξηγήσει πολλές φορές πως είναι πολύ καλά στα προσωπικά του, αλλά αποφεύγει να μιλάει γι' αυτά και συνήθως όποτε η κουβέντα πηγαίνει προς τα εκεί αποχωρεί (δείτε εδώ τι απάντησε για τη σχέση της κόρης του με την τραγουδίστρια).

Η αντίδραση του Νίκου Συρίγου για τα δημοσιεύματα σχετικά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Η Σίσσυ Χρηστίδου νομίζω ότι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έχω πει πως στον Δημήτρη ό,τι έχω να πω θα το πω κατ’ ιδίαν, γιατί είμαστε φίλοι. Από πέρυσι η τηλεόραση ασχολείται με την τηλεόραση, οπότε θα ήταν κάτι αδύνατον να μην ασχοληθεί και με αυτό. Δεν με ενοχλεί απλά, με εξοργίζει. Η τηλεόραση μας δίνει αυτό το βήμα για να μην ασχολούμαστε ο ένας με τον, αλλά με τα προβλήματα που έχει ο κόσμος εκεί έξω», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στα όσα αναπαράγονται για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την τραγουδίστρια, δήλωσε: «Με φέρνει σε αμηχανία, αλλά προσπαθώ να το διαχειριστώ».

Η συνάντηση με τον "πεθερό" του για τα μάτια της

Το βράδυ της Δευτέρας 11/9 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πραγματοποίησε μία συναυλία στο θέατρο Άλσος μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να απολαύσει τις δύο γυναίκες. Στο κοινό βρέθηκαν και κάποια από τα αγαπημένα πρόσωπα της πρώτης.

Ο λόγος για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, αλλά και για τον φημολογούμενο σύντροφό της, Νίκο Συρίγο. Οι δύο άντρες, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μαζί, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και η παλιά συνεργάτιδα του δημοσιογράφου από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, Ελένη Βουλγαράκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το βράδυ ο Νίκος Συρίγος δεν πήρε τα μάτια του από την τραγουδίστρια, η οποία ερμήνευε με την ψυχή της στη σκηνή, ενώ χαμογελούσε καθ' όλη τη διάρκεια από την θέση του.

Δείτε επίσης: «Για το πρόσωπό της τρέφω αισθήματα...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Δημητρίου για την πρώην σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναυλία

Συρίγος, Γιάννης Ζουγανέλης, Βουλγαράκη συναυλία Ελεωνόρας

Νίκος Συρίγος συναυλία Ελεωνόρας Ζουγανέλη