«Να τις φέρει ο αδερφός μου με την νταλίνα σε μια χασαποταβέρνα...» - Η επική απάντηση της Σταμάτη για την κόντρα Κουτσελίνη και Συνατσάκη

Έπος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να τις φέρει ο αδερφός μου με την νταλίνα σε μια χασαποταβέρνα...» - Η επική απάντηση της Σταμάτη για την κόντρα Κουτσελίνη και Συνατσάκη

Την Σάσα Σταμάτη συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε δημόσια έξοδο της, ωστόσο πέτυχαν έναν απρόσμενο τηλεφώνημα, την ώρα που η κάμερες έγραφαν. Συγκεκριμένα, την κάλεσε η μητέρα της για να την ρωτήσει αν έχει φάει, γεγονός που κατέγραψαν και ήταν χιουμοριστικό.

«Το πρόβλημα της μαμάς μου είναι ότι θέλω να τρώω. Δεν μαγειρεύω καθόλου», είπε με το που έκλεισε το τηλέφωνο. Όπως έχει αποκαλύψει μένουν μαζί, και της έχει ιδιαίτερη αδυναμία, αφού στηρίζει η μια την άλλη.

Το σχόλιο της Σταμάτη για την κόντρα Συνατσάκη - Κουτσελίνη

Οι δημοσιογράφοι επίσης, την ρώτησαν για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και την Ζήνα Κουτσελίνη, όταν η πρώτη κατηγόρησε την influencer πως σε εκπομπή πριν από 8 χρόνια, είχε βρίσει το παιδί της - δείτε εδώ το απόσπασμα της εκπομπής.

«Σκέφτηκα να βρω στην Συνατσάκη και την Ζήνα σε μια χασαποταβέρνα στην Μάνδρα και να τις φέρει ο αδερφός μου με την νταλίκα να κάνουμε ένα ωραίο event. Δεν μπορώ να πάρω σε σοβαρά τίποτα πλέον», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Το σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου λίγο μετά

Λίγο αργότερα οι δημοσιογράφοι ρώτησαν και την την Αθηνά Οικονομάκου!

Μπορεί Δημήτρης και Ζήνα να τα έχουν λύσει μεταξύ τους off κάμερας, ωστόσο, με την Μαίρη ποτέ δεν μίλησα, και όπως δήλωσε η τελευταία δεν γνώριζε πως η παρουσιάστρια του STAR είχε κάποιο πρόβλημα μαζί της.

Και ενώ η κόντρα συνεχίζεται με δεύτερη κατηγορία της Ζήνας Κουτσελίνη πως η Μαίρη Συνατσάκη την είχε προσβάλει για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της, εκείνη δεν διστάζει να της απαντάει - δείτε εδώ την δήλωση της.

Όταν η Αθηνά Οικονομάκου ρωτήθηκε σχετικά - αφού συνεργάζονται με την influencer στο Project Soma - απάντησε: «Δεν έχω δει τι έχει γίνει με την Συνατσάκη και την Κουτσελίνη. Της έχω εμπιστοσύνη. Σέβομαι την άποψή της. Δεν μπορώ να πάρω θέση για ότι έγινε γιατί δεν γνωρίζω αλλά η Μαίρη δεν νομίζω να τα είπε έτσι ακριβώς. Τώρα μια παρεξήγηση ένα ύφος που μπορεί να παραπέμπει κάπου αλλού.. δεν ξέρω».

Επίσης, η ηθοποιός ρωτήθηκα αν έχει κλείσει ο κύκλος για εκείνη στην τηλεόραση ή θα επέστρεφε, ενδεχομένως και στο πλευρό της για να παρουσιάσουν κάποιο project στην τηλεόραση.

«Δεν νομίζω να έχει κλείσει ο κύκλος της τηλεόρασης για την Μαίρη Συνατσάκη», είπε χαρακτηριστικά.