Σπύρος Μπιμπίλας για Νίκο Οικονομόπουλο: «Οι πολλά βαρείς που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που...»

Η μακροσκελής ανάρτηση που έκανε στο Istagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μια ανάρτηση χείμαρρο, κατά του Νίκου Οικονομόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει σε συνέντευξη του σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ένα γεγονός που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

«Εγώ δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται...» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του τραγουδιστή (δείτε εδώ όλη του την συνέντευξη).

Οι δηλώσεις του ωστόσο δεν πέρασαν ασχολίαστες, αφού τόσο ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από το Happy Day του ALPHA, όσο και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στο Super Κατερίνα, εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον του.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου

Μερικές ώρες μετά τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση:

«Αληθεια γιατι καποιοι ξυνίζουν απο μια τετοια εικόνα; Απο μια τετοια πραγματικότητα; Οι πολλα βαρεις που θελουν τις γυναικες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλει τις απόψεις του ως εχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί ασχετα με το φύλο των γονέων ; Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτουν για να τεκνοποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα;

Γιατι λοιπον τέτοια τοξικότητα; Kι απο πότε οι ετερόφυλοι θα οριζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων: Θεωρουν τους εαυτους τους κατι καλύτερο, κατι πιο αρμόδιο να αποφασιζει; Ηρθε η ωρα να τελειωσει πια η καταδυνάστευση τοσων εκατομμυριων ανθρώπων σε ολη την γή.Η κυβερνηση οφειλει να φερει στην βουλή το νομοσχεδιο οπως εχει υποσχεθει άμεσα».