Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η Βάλια ακόμα δεν...» - Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Νίκο Παππά

Η απάντηση για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η Βάλια ακόμα δεν...» - Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Νίκο Παππά

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού. Αναφέρθηκε στην πρόσφατη ερωτική του απογοήτευση με την Dua Lipa, η οποία βρήκε νέο σύντροφο (δείτε εδώ ποιος είναι), ωστόσο απέφυγε να πει κάτι παραπάνω για την προσωπική του ζωή.

Μίλησε ακόμα και για το Survivor και την πρόταση που του έγινε, ενώ απάντησε και για το τέλος που μπήκε στην κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο. Ρωτήθηκε και για όσα ακούγονται για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως και για την φίλη του, Βάλια Χατζηθεοδώρου, και τον Νίκο Παππά και οι απαντήσεις του έχουν πολύ ενδιαφέρον!

Οι αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Την κυνηγάω, χωρίζει, είναι ο δρόμος ελεύθερος και... τα βρίσκει με άλλον τώρα. Απογοήτευση!», είπε χαρακτηριστικά για τον έρωτά του με την τραγουδίστρια του εξωτερικού και όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει κάποια Ελληνίδα που να του έχει κλέψει την καρδιά, δήλωσε: «Τα προσωπικά του Κωνσταντίνου δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν, οπότε ας μη το πιάσουμε αυτό, πάμε παρακάτω».

«Πήγα από εκεί, λύσαμε ό,τι είχαμε να πούμε. Εγώ δεν κρατάω κακίες. Κάναμε μία ωραία συζήτηση μεταξύ σοβαρού και αστείου. Καταλήξαμε ότι και οι δύο πλευρές ήταν λάθος, οπότε όλα καλά, προχωρήσαμε...», σημείωσε στη συνέχεια για τον Τριαντάφυλλο.

Για το Survivor επισήμανε: «Μπράβο στα παιδιά που ζητάνε και τα παίρνουνε τα ποσά στο Survivor, δεν τα παίρνουν από τον ελληνικό λαό, από την κυβέρνηση» και συμπλήρωσε για την δική του περίπτωση:

«Με πήραν δυο φορές αλλά τώρα είμαι στη Σίσσυ. Θα ήθελα να είμαι στο παιχνίδι από άλλη σκοπιά. Θα ήθελα να είμαι ο βοηθός του Λιανού. Του το έχω πει. Βλέπω να τρώω άκυρο... Δεν μπήκα στη διαδικασία για οικονομική συζήτηση γιατί τα λεφτά είναι διάολος και αν έμπαινα σε συζήτηση θα μπορούσαν να με πείσουνε και σέβομαι συμβόλαιο με την Barking Well».

Σε ερώτηση για την ξανθιά παίκτρια του ριάλιτι και τον Τούρκο παραγωγό, ανέφερε: «Δεν είμαι αρμόδιος να πω αν η Δαλάκα έχει οποιαδήποτε σχέση με τον κύριο Ατζούν, σέβομαι την ανακοίνωση της οικογένειας και είναι σωστό και οι υπόλοιποι να το σεβαστούν» (δείτε εδώ ποια είναι η αλήθεια).

Τέλος, για την σχέση της φίλης του, τόνισε: «Δεν με έχει προσλάβει ακόμα η Βάλια Χατζηθεοδώρου για γραφείο Τύπου για να ανακοινώνω τα σχέδιά της ή τα προσωπικά της. Όταν θα με αναλάβει θα σας πω παραπάνω...». Έχουμε μάθει, ωστόσο, κάποια πράγματα παραπάνω για το ειδύλλιό της με τον μπασκετμπολίστα και μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.