Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός: Ρομαντική βόλτα για το ερωτευμένο ζευγάρι - Περπατούσαν χέρι χέρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στα τέλη του Μαΐου του 2023 η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ενώθηκαν και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Κολωνάκι με τη νύφη να κλέβει όλες τις εντυπώσεις με το παραμυθένιο νυφικό, που είχε επιλέξει να φορέσει (δείτε το εδώ).

Το ζευγάρι, αφού έζησε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για εκείνους, συνεχίζει την κοινή ζωή του με πολύ αγάπη ο ένας για τον άλλον. Πρόσφατα μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Νομικό με την Πρέλεβιτς σε μία ρομαντική βόλτα.

Η κοινή βόλτα της Άννας Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό

Το ζευγάρι βρέθηκε να περπατάει χέρι χέρι σε δρόμο της Γλυφάδας, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει χαλαρές αγορές σε μαγαζιά της περιοχής. Οι δύο τους έδειχναν ιδιαίτερα ήρεμοι και χαλαροί με αθλητικό look.

Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός
Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός - Γλυφάδα

Το μυστικό με το κρυμμένο σκόρδο στο νυφικό της στο γάμο για να μη ματιαστεί

Αρκετές ημέρες μετά τον γάμο της, η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok, βίντεο από τις ετοιμασίες της για τον γάμο και όχι μόνο. Αποκάλυψε επίσης, το μυστικό της με το σκόρδο για να μην την πιάνει το κακό το μάτι.

«Εδώ βλέπετε να νυφικά μου. Λίγο σκόρδο μου είπαν να βάλω μέσα στο φόρεμα για το κακό το μάτι. Ντύθηκα… Παιδιά ήταν τέλειο το συναίσθημα αυτό... Να ξέρεις ότι θα είσαι παντρεμένη με τον άνθρωπό σου σε λίγα λεπτά. Ο μπαμπάς ήταν πολύ συγκινημένος όλη μέρα. Εδώ τον βλέπετε και αγχωμένο», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο της η Άννα Πρέλεβιτς.

Δείτε επίσης: Με μίνι λευκό φόρεμα και τον Νικήτα Νομικό πρώτη θέση - Ο "καυτός" χορός της Άννας Πρέλεβιτς στο γάμο τους

@annaprelevic

@Venmar_12 Σε ευχαριστώ πολύ για το τέλειο backstage βίντεο υλικό (δεν σε είχα καταλάβει καν🥰) Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μας που μας χάρισαν τον γάμο των ονείρων μας! Κορίτσια εάν παντρεύεστε, απο κατω σας έχω βάλει πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Photographer : Achilleas Colaclides Videographer : Giorgos Tsiroulis Planning & styling :Melgrouplab Sound and lighting production: Galakteros event production Florist : Mathioudakis All About Flowers Candy bar : Fresh Furniture Rentals : LHRentals Neon lights & signs : letter Co. Typography : Twenty2twins Bon bon : Twenty2twins x Hatzigiannakis Magazine cover Booth: cover.booth Balloons: Masterfireworks and balloons Venue : Anassa city event s Bridal: AthenaV Bridal (First Dress: Pronovias custom Made. Second Dress: Vera wang Grooms attire : Dimitris Petrou Wedding wreaths : @lakaluka Hair style : Tom Zois MUA: Kiki Aivazi Shoes : Once upon a shoe Singer : Dionysis Schoinas Dj: Στέλιος Στρούγκας Slippers : Havaianas #wedding #bride #weddingdress #pronovias #verawang #γάμος #νύφη #νυφικό

♬ original sound - Anna Prelevic