Survivor - Σωτήρης Λαμάι: Οι γλυκιές φωτογραφίες με το γιο του, Άγγελο

Οι αναρτήσεις που έχει κάνει μαζί του στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - Σωτήρης Λαμάι: Οι γλυκιές φωτογραφίες με το γιο του, Άγγελο

Ο Σωτήρης Λαμάι, είναι από τους τελευταίους παίκτες που μπήκαν στο Survivor και έχει φέρει τα πάνω κάτω στις δυο ομάδες με την έντονη προσωπικότητα του. Έχει ήδη τσακωθεί με τον Αλέξη Παππά (δείτε εδώ) ενώ όπως είδαμε και στο χθεσινό 29/1 επεισόδιο έκανε μια μικρή επίθεση στην ομάδα του, τους Μαχητές.

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Αλβανία, ζει στην Αθήνα και είναι ένας δραστήριος επιχειρηματίας. Παράλληλα με τις επιχειρήσεις, που διατηρεί, έχει εργαστεί ως Μετρ σε αρκετά από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Παράλληλα, είναι γνωστός TikToker και θεωρεί ότι το Tik Tok είναι ένα μικρό Survivor.

Σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και το σταμάτησε στα 31, έχοντας παίξει σε διάφορες κατηγορίες. Αποκαλεί τον εαυτό του «Βασιλιά» και σύμφωνα με τον ίδιο διαθέτει ηγετική προσωπικότητα. Το Survivor για εκείνον είναι όνειρο ζωής… Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε το σώμα του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες.

Ο Σωτήρης Λαμάι έχει ένα γιο 9 ετών ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία

Όπως έχει εξομολογηθεί ο Σωτήρης Λαμάι έχει έναν γιο 9 ετών, ο οποίος είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία του. Μάλιστα, αναφορά έκανε και στο χθεσινό 29/1 επεισόδιο, όταν με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως ο Άγγελος βρίσκεται στο χάσμα αυτισμού - δείτε εδώ τι είπε χαρακτηριστικά.

Αν μπει κάποιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο παίκτης των Μαχητών έχει ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες με το γιο του.

Survivor Σωτήρης Λαμάι παιδί
sotirislam/Instagram

Σωτήρης Λαμάι Survivor γιος
sotirislam/Instagram

Τι θα δούμε απόψε 30/1 στο Survivor

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγινε αυτό ακριβώς που σας είπε από πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας 29/1 το Youweekly.gr: Οι διάσημοι κέρδισαν και δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε από τους μπλε ο Σωτήρης Λαμάι.

Ο Σωτήρης κατάφερε από τις πρώτες ημέρες του στον Άγιο Δομίνικο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της Κόκκινης ομάδας με την κόντρα του με τον Αλέξη Παππά αλλά, όπως φαίνεται τώρα, άνοιξε νέο μέτωπο με την ίδια του την ομάδα. Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο (δείτε εδώ) οι μπλε ξύπνησαν και τον είδαν με άλλο μάτι... Σήμερα το βράδυ 30/1, οι μάσκες θα πέσουν, η ένταση στην παραλία των μπλε θα χτυπήσει κόκκινο! Μετά από όλα αυτά όμως όλοι μαζί θα κατευθυνθούν στον στίβο μάχης.

Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Δείτε εδώ το αποκλειστικό μας spoil! Ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση;