Γιώργος Λάγιος: «Είναι παράνοια να μου ζητάει 50.000 ευρώ! Δεν ήρθε στο δικαστήριο, ήρθε ο ψυχίατρός του...» - Πυρ και μανία κατά του Βαλάντη

Δεν έχει τέλος η διαμάχη τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Λάγιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 2/2. Ο ίδιος απάντησε για πολλά επίκαιρα ζητήματα, όπως είναι η συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα (δείτε εδώ τις περίεργες μεταλλαγές του), αλλά και οι κατηγορίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ωστόσο στάθηκε λίγο παραπάνω στη δικαστική του διαμάχη με τον Βαλάντη.

Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις που ο ίδιος είχε κάνει όσο ο τραγουδιστής βρισκόταν στο Survivor, με αποτέλεσμα εκείνος να του στείλει αγωγή (δείτε εδώ αναλυτικά). Την Πέμπτη 1/2, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε δίκη για τη διαμάχη τους, με το ποσό που ζητά ο Βαλάντης να μετρά πολλά μηδενικά.

Οι τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη Λάγιου - Βαλάντη

«Δεν ήρθε ο ίδιος στο δικαστήριο, ήρθε ο ψυχίατρός του ως μάρτυρας. Δεν έχω ξαναπάει ως κατηγορούμενος σε δίκη, ήταν ωραία εμπειρία. Είναι παράνοια να μου ζητάει κάποιος 50.000 ευρώ, επειδή εξηγώ κάτι που βλέπω ότι είναι λεκτική βία αντί να κατηγορείται εκείνος», είπε αρχικά ο Γιώργος Λάγιος και πρόσθεσε: «Είχαμε πει να τα βρούμε εξωδικαστικά, αλλά τελικά δεν ήθελε. Θα περιμένουμε την απόφαση, που θα βγει σε λίγους μήνες».

Για τον Γιώργο Νταλάρα, απάντησε: «Όταν είσαι αγενής, απαγορεύεται να μιλάς. Είναι νόμος. Δεν με νοιάζει το περιεχόμενο, δεν με νοιάζει αν έχεις δίκιο όταν είσαι αγενής. Ειδικά όταν είσαι καταξιωμένο πρόσωπο, έχεις μεγαλύτερη ευθύνη για το πώς εκφράζεσαι».

Όσον αφορά στον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος", δήλωσε: «Ως πρώην πρόεδρος ΜΚΟ και συνιδρυτής θα πω ένα πράγμα. Μη δίνετε λεφτά σε οργανισμούς, δίνετε αυτό που χρειάζεται ο ωφελούμενος».

Λίγο αργότερα, μίλησε και στο Super Κατερίνα του ALPHA, επισημαίνοντας: «Ο κύριος Βαλάντης ζητά να του δώσω 50.000 ευρώ για κάτι που είδαμε όλοι να συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση. Χθες στη δική έγινε ένα show να αποδομήσουν τη δική μου ιδιότητα και να πουν ότι δεν έχω δικαίωμα να έχω άποψη για ένα τέτοιο θέμα, επειδή έχω αυτή την επαγγελματική ιδιότητα. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ζητήσω συγνώμη για κάτι τέτοιο. Συγνώμη πρέπει να ζητήσει ο ίδιος για τη συμπεριφορά του».