Ναταλί Κάκκαβα: «Συμβαίνει κάτι στη ζωή σου τελευταία και...» - Η όλο νόημα ερώτηση στην Κατερίνα Καινούργιου

Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ναταλί Κάκκαβα: «Συμβαίνει κάτι στη ζωή σου τελευταία και...» - Η όλο νόημα ερώτηση στην Κατερίνα Καινούργιου

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/3 η Ναταλί Κάκκαβα. Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία φέτος εκλέχθηκε Αντιδήμαρχος Σαρωνικού (δείτε εδώ τον πρώτο γάμο που τέλεσε), πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, έκανε ένα κοπλιμέντο στην Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής.

Υπνεθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα φαίνεται αρετά προβληματιμένη στην εκπομπή της, Μάλιστα πριν απο λίγες ημέρες ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία λόγω της πίεσης και της κούρασης και ζαλίστηκε την ώρα που προλόγιζε το επόμενο θέμα (δείτε εδώ).

Το κοπλιμέντο της Ναταλί Κάκκαβα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Καλέ τι όμορφο κορίτσι είσαι εσύ; Συμβαίνει κάτι στη ζωή σου τελευταία και έχεις ανανεωθεί τόσο πολύ; Αυτό που βλέπω με εκπλήσσει πολύ ευχάριστα» είπε η Νάταλι Κάκκαβα στην παρουσιάστρια.

«Όχι απλά είμαι μια χαρά, ήρεμα» απάντησε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου

Το μήνυμα που έλαβε από την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου λαμβάνει πολύ όμορφα και τρυφερά σχόλια. Χθες, η παρουσιάστρια έκανε μία αναφορά στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής. Η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα ότι η επειχειρηματίας της έστειλε ένα μήνυμα το οποίο την συγκίνησε καθώς η ίδια δεν ήταν και στα καλύτερά της.

Υπενθυμίζουμε τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σάλο, η φωτογραφία, που κυκλοφορεί με τη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη να φιλιούνται σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας (δείτε εδώ τη φωτογραφία). Τότε η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε κάνει μία ανάρητση όλο νόημα στηρίζοντας την Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου έστειλε τόσο ωραία μηνύματα την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό το κορίτσι. Μπορεί να είχε αισθανθεί ότι ήμουν λίγο στεναχωρημένη. Με συγκίνησε, δεν είχε λόγο. Βλέπεις ότι μέσα από διάφορες κινήσεις ο κόσμος νοιάζεται. Με συγκίνησε πολύ αυτό το κορίτσι, έχει πολύ καλή ψυχή» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.