Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτοί είναι οι 3 επώνυμοι πρώην σύντροφοί της

Οι μεγάλοι της έρωτες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ήταν 2021 όταν η Άννα Μαρία Βέλλη την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία από το γεμάτο μώλωπες πρόσωπο της και κατήγγειλε δημόσια πρώην σύντροφό της πως την κακοποιούσε.

Λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση σε συνέντευξη της εξομολογήθηκε τα όσα βίωσε μέσα στη σχέση της και συγκλόνισε με τα λόγια της. Την περίοδο λοιπόν εκείνη ο Άρης Μακρής στοχοποιήθηκε από τα social media ως κακοποιητής της και μάλιστα είχε απαντήσει δημόσια για να βάλει ένα τέλος. Ουδέποτε ωστόσο δεν αποκάλυψε το όνομα του πρώην συντρόφου της.

Το όλο περιστατικό ήρθε και πάλι στη δημοσιότητα μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ξανά ντόρος για το όλο θέμα και ο κόσμος να ζητά να μάθει ποιος τελικά είναι ο πρώην σύντροφός της που την κακοποίησε. Για ακόμα μια φορά μάλιστα, ο Άρης Μακρής στοχοποιήθηκε ως θύτης και έσπευσε να απαντήσει σχετικά.

Με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, πάμε να θυμηθούμε τους τρεις πρώην συντρόφους της Άννας Μαρίας Βέλλη με τους οποίους είχε δημοσιοποιήσει τη σχέση τους.

Αυτοί είναι οι 3 πρώην σύντροφοι της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η πρώτη γνωστή σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη ήταν με τον γνωστό youtuber Κώστα Μαλλιάτση. Είχαν σχέση όταν είχαν ξεκινήσει τα πρώτα τους βήματα στο Youtube, και δημιουργούσαν μαζί διάφορα βίντεο. Μετά το χωρισμό τους ωστόσο, παρέμειναν καλοί φίλοι ενώ μέχρι και σήμερα συνεργάζονται σε διάφορα βίντεο.

Η επόμενη σχέση της που ήταν και από τις πιο γνωστές, ήταν αυτή με τον Άρη Μακρή. Το ζευγάρι δεν έκρυβε πως είναι μαζί, κάνοντας διάφορες κοινές αναρτήσεις από την καθημερινότητα τους, ενώ η Άννα Μαρία είχε πρωταγωνιστήσει και σε βίντεο κλιπ του. Η σχέση τους κράτησε για σχεδόν τρία χρόνια, ενώ έμειναν και κάτω από την ίδια στέγη. Έδειχναν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με την είδηση του χωρισμού τους να σκάσει σαν "βόμβα".

Λίγο μετά το χωρισμό της από τον τραγουδιστή, η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρούσε σχέση με τον Άρη Σβολάκη. Δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς δραστηριοποιούταν στα ναυτιλιακά. Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ήταν ο παιδικός της έρωτας με τον οποίο είχαν πρωτοσυναντηθεί στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσαν μαζί.

Μετά ωστόσο από την αποχώρηση της από το Survivor πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Άννα Μαρίας Βέλλη σύντροφος

Αν κανείς αναρωτιέται αν είναι ελεύθερη αυτό το διάστημα, θα του απαντήσουμε όχι. Η Άννα Μαρία Βέλλη βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο έχει πάρει την απόφαση να μην απασχολεί με τη προσωπική της ζωή για αυτό κιόλας δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον σύντροφό της.