Δανάη Μπάρκα: «Σας έχω νέα! Ό,τι προξενιό μου έχουν κάνει...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Το υπονοούμενο του Άρη Καβατζίκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Σας έχω νέα! Ό,τι προξενιό μου έχουν κάνει...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή την αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη για τον νέο της σύντροφο και το προξενιό που της έκανε πολύ γνωστό πρόσωπό από τον χώρο της τηλεόρασης (δείτε εδώ), προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, συγκεκριμένα, ανέφερε πως και σε εκείνη έχουν προσπαθήσει να κάνουν πολλές φορές προξενιό και οι φίλοι της αλλά και οι συνεργάτες της στο πλατό, χωρίς επιτυχία παρόλα αυτά.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την προσωπική της ζωή

«Νομίζω ότι μέσω προξενιών δεν πετυχαίνει πάντα, γιατί συνήθως ο καθένας έχει στο μυαλό του κάτι διαφορετικό και όταν πάει να συμβεί είναι τραγωδία. Εμένα πάντως ό, τι προξενιό μου έχουν κάνει ή ό,τι έχετε πει εσείς εδώ για άνθρωπο, δεν έχει λειτουργήσει. Σας έχω νέα…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και ο Άρης Καβατζίκης της απάντησε αφήνοντας υπονοούμενα: «Εγώ ό, τι έχω πει έχει λειτουργήσει, γιατί εγώ δεν έβλεπα φως και το έλεγα».

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα - «Τελικά απιστία τι είναι; Θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν & να φέρω σε δύσκολη θέση την...»

Τι συμβαίνει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Το Σάββατο 2/3 στην εκπομπή Γειά Σου σχολιάστηκε ενδελεχώς θα λέγαμε το ερωτικό τρίγωνο Κατερίνα Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα μετά τα δημόσια φιλιά των δύο τελευταίων στα μπουζούκια.

Αφού, αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και συνεργάτης της από το πάνελ έκαναν μια αναπαράσταση του φιλιού, στη συνέχεια πήραν όλοι θέση σχετικά με τον επιχειρηματία και τις δύο παρουσιάστριες, που φαίνεται να τον πολιορκούν.

Η Μπακοδήμου μάλιστα αποκάλυψε, πως Καινούργιου και Τσαγκρίδης ήταν κοντά σε επανασύνδεση. Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας τόνισε, πως μέσα από δικό του ρεπορτάζ γνωρίζει ότι Μπάρκα και Φίλιππος έχουν διακόψει τις επαφές τους μετά το σάλο που προκλήθηκε.