Σου ζητάει βρωμόλογα κι εσύ ντρέπεσαι να ανταποκριθείς; Οι τρεις φράσεις για βγεις από την δύσκολη θέση.... ασπροπρόσωπη!

Σου ζητάει βρωμόλογα κι εσύ ντρέπεσαι να ανταποκριθείς; Οι τρεις φράσεις για βγεις από την δύσκολη θέση.... ασπροπρόσωπη!

Η νέα χρονιά μετράει ήδη πέντε μέρες μόνο κι εσύ έχεις ξεκινά να θέτεις τους στόχους σου και τα σχέδιά σου για τις υπόλοιπες 363!

Αν ένας από τους στόχους σου είναι να πας τη σεξουαλική σου ζωή σε... άλλο επίπεδο, τότε διάβασε πώς θα το πετύχεις, πρώτα με τα λόγια και έπειτα με τα έργα! Διαβάστε παρακάτω....

Σύμφωνα με ειδικούς, 3 είναι οι... μαγικές λέξεις που θα σε κάνουν να το καταφέρεις:

- "Είδα ένα πολύ... πονηρό όνειρο με εσένα χθες βράδυ"

Το να αναφέρεις τι θέλεις να δοκιμάσεις - ή θέλεις πολύ- στο κρεβάτι, μπορεί να είναι λίγο άβολο και να σε φέρνει σε αμήχανη θέση. Αν του το αναφέρεις ως όνειρο, τότε του εξάπτεις την περιέργια και ουσιαστικά τον κάνεις... πρωταγωνιστή της φαντασίωσής σου! Η αναφορά στις... καυτές λεπτομέρειες (τι φορούσες, τι φορούσε, ποιος άρχισε το... παιχνίδι) θα ρίξει λάδι στη φωτιά που ήδη του έχεις ανάψει και θα τον κάνει να θέλει να κάνει άμεσα το όνειρο πραγματικότητα!

Δείτε επίσης: Μήπως η σχέση σας είναι τοξική και δεν το έχεις καταλάβει; Τα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να χωρίσεις άμεσα!

- "Πόσο μου αρέσει όταν μου το κάνεις αυτό"!

Στους περισσότερους άντρες αρέσει να τους μιλάς την ώρα του σεξ! Αν εσύ αισθάνεσαι κάπως άβολα και δεν ξέρεις τι να πεις και δεν είσαι και πολύ του αυτοσχεδιασμού και του αυθορμητισμού, τότε υπάρχει η... μαγική έκφραση που κολλάει σε πολλές στιγμές και ανεβάζει και πολύ τον παρτενέρ σου! Σύμφωνα με τους ειδικούς, "το σεξ είναι η πιο αφιλτράριστη έκφραση μιας σχέσης και γι' αυτό πρέπει να λες ακριβώς αυτό που αισθάνεσαι". Αν πάλι δε σου βγαίνει εύκολα, μπορείς να αρκεστείς σε μερικούς αναστεναγμούς απόλαυσης. Έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στο σύντροφό σου! Σημασία έχει να του δίνεις να καταλάβει πόσο το απολαμβάνεις!

Δείτε επίσης: Kαι μετά το σεξ... τι; 4 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στα ουράνια!

- "Δε φοράω εσώρουχα. Ανυπομονώ να σε δω"

Στειλ' του ένα μήνυμα όσο εκείνος είναι ακόμα στη δουλειά για να... προθερμάνεις το κλίμα! Είναι σαν μια μορφή... προκατακτικών! Οι ειδικοί λένε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες "ανάβουν πολύ έναν άντρα", κυρίως όταν μια γυναίκα εκφράζει ανοιχτά τις επιθυμίες της!

Δείτε επίσης: Καλή και σέξι χρονιά! Οι 7 στάσεις για να «απογειωθείτε» το 2018!


Με πληροφορίες από womenshealthmag.com - boro.gr