7 απλά βήματα για να βρεις σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα!

Αυτοί είναι οι τρόποι!

7 απλά βήματα για να βρεις σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα!

Έχεις άγχος γιατί είσαι μόνη σου αρκετό καιρό και φοβάσαι μην μείνεις μόνη σου; Μην αγχώνεσαι εμείς είμαστε εδώ!

Βρήκαμε 7 απλά βήματα για να βρεις σύντροφο και να κάνεις σχέση μέχρι τα Χριστούγεννα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι οι χειρότεροι τύποι ανδρών που σίγουρα έχεις συναντήσει!

1. Περιποιήσου την εμφάνισή σου
Πρόκειται για το αυτονόητο. Όσο πιο όμορφη είναι μια γυναίκα, κατά κανόνα τόσο πιο πολύ ελκύει τους άντρες. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο ωστόσο ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις. Το να έχεις το ιδανικό βάρος για το ύψος σου, να έχεις περιποιημένα μαλλιά, υγιή επιδερμίδα προσώπου και να προσέχεις το ντύσιμό σου παίζει καθοριστικό ρόλο στο πόσο ελκύεις το αντίθετο φύλο. Αν θέλεις να έχεις επιτυχίες στους άντρες θα πρέπει να ξεκινήσεις από τα αυτονόητα δηλαδή να προσέξεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Παρόλα αυτά δεν φτάνει μόνο αυτό. Παρακάτω θα δεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και πώς να βρεις γκόμενο.

Δείτε ακόμη : Ο έρωτας ηλικία δεν κοιτά! Μάθε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η διαφορά ηλικίας στην σχέση σου!

2. Ξεκίνησε δραστηριότητες – χόμπι
Το να είσαι απλά όμορφη δεν φτάνει. Αν θέλεις να βρεις γκόμενο και μάλιστα σωστό γκόμενο, τότε θα πρέπει να έχεις πολλές γνωριμίες έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις. Αν νομίζεις ότι τα ξενυχτάδικα είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνεις νέες γνωριμίες τότε κάνεις μέγα λάθος. Στις μέρες μας, οι γνωριμίες γίνονται μέσα από δραστηριότητες και χόμπι. Όταν οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό ενδιαφέρον έρχονται πιο κοντά, γνωρίζονται καλύτερα και οι έρωτες είναι πιο δυνατοί. Αν κάθεσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι και το βράδυ απλά βγαίνεις έξω να διασκεδάσεις, τότε μην περιμένεις να κάνεις πολλές σωστές γνωριμίες. Γράψου σε ένα γυμναστήριο, σε έναν σύλλογο ή σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και γρήγορα θα δεις ότι θα κάνεις νέες παρέες. Φρόντισε έτσι ώστε η δραστηριότητα που θα επιλέξεις να βρίσκεται στις προτιμήσεις των αντρών και δεν θα χάσεις.

3. Να είσαι πιο ανοιχτή
Όσους άντρες και αν γνωρίζεις, αν δεν είσαι η ίδια πιο ανοιχτή σαν άνθρωπος, τότε μάλλον βάζεις εμπόδια στο να βρεις γκόμενο. Οι άντρες στις μέρες μας είναι αρκετά διστακτικοί (όχι όλοι), οπότε για να πλησιάσουν μια γυναίκα θέλουν να αισθανθούν ότι υπάρχει ανταπόκριση. Αν εσύ είσαι πολύ καχύποπτη από προηγούμενες σχέσεις και εμπειρίες, τότε μάλλον είσαι αρκετά κλειστή και χάνεις τις νέες ευκαιρίες. Ο άντρας που μόλις γνώρισες δεν αντιπροσωπεύει όλους τους άντρες και σίγουρα δεν ευθύνεται για τα καμώματα άλλων αντρών. Να γίνεις πιο ανοιχτή σαν άνθρωπος. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Δείτε ακόμη : Be a good kisser: Κάντον να κολλήσει από το πρώτο σας φιλί! Αυτός είναι ο τρόπος!

4. Φλέρταρε εσύ πρώτη
Πολλές γυναίκες το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να είναι όσο πιο όμορφες γίνεται και τίποτα άλλο. Όλα τα άλλα τα περιμένουν από τους άντρες. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Πολλές φορές αυτό που χρειάζεται είναι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσεις με τα μούτρα πάνω του. Αυτό που χρειάζεται είναι να τον φλερτάρεις με το γυναικείο τρόπο. Ο σκοπός είναι να του δώσεις να καταλάβει ότι θα ενδιαφερόσουν για εκείνον αρκεί και αυτός να κάνει τη δική του προσπάθεια να σε κερδίσει. Να φλερτάρεις εσύ πρώτη αλλά ποτέ μην στρώσεις έτοιμο το χαλί. Κάνε το πρώτο βήμα αλλά παράλληλα δώσε του να καταλάβει ότι για να σε κερδίσει θα πρέπει να κάνει και αυτός το δικό του βήμα. Μόνο έτσι θα εκτιμήσει.

5. Μην γίνεσαι πολύ προκλητική
Το πολύ προκλητικό ντύσιμο οι άντρες δεν το εκτιμούν. Σίγουρα οι γυναίκες που ντύνονται πολύ προκλητικά κερδίζουν τα βλέμματα των αντρών. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν ντύνεσαι πολύ προκλητικά, τότε οι άντρες θα σε βλέπουν και με τον ανάλογο τρόπο. Για αυτούς δεν θα είσαι τίποτα άλλο παρά μια γυναίκα για … Από την άλλη πλευρά βέβαια τα καθόλου προκλητικά ρούχα δεν διεγείρουν τη φαντασία. Η μέση λύση ίσως είναι η καλύτερη. Έτσι θα συνεχίσεις να ελκύεις τους άντρες χωρίς όμως να σε θεωρούν πρόστυχη στο μυαλό τους.

Δείτε ακόμη : Θέλετε να αποκτήσετε παιδάκι; Αυτοί είναι οι πιο γόνιμοι μήνες!

6. Συμβιβάσου με την πραγματικότητα
Ο τέλειος άντρας δεν υπάρχει. Τον έφτιαξες εσύ στο μυαλό σου στα παιδικά σου χρόνια. Ίσως να τον φανταζόσουν πρίγκηπα πάνω σε ένα λευκό άλογο, άντρα πανέμορφο, πανέξυπνο και χωρίς κουσούρια. Η πραγματική ζωή όμως είναι διαφορετική. Όλοι οι άντρες έχουν ελαττώματα. Το θέμα είναι με ποια κουσούρια μπορείς να συμβιβαστείς και με ποια όχι. Αν περιμένεις τον τέλειο άντρα, τότε ίσως να μην βρεις ποτέ γκόμενο. Αν θέλεις να βρεις γκόμενο, τότε θα πρέπει να κάνεις και κάποιους συμβιβασμούς. Κάποια κουσούρια θα πρέπει να τα παραβλέπεις και κάποια όχι.


7. Μην πέφτεις με τα μούτρα
Πολλές γυναίκες με το που γνωρίσουν έναν άντρα που τους αρέσει, πέφτουν με τα μούτρα πάνω του. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να γίνουν μέχρι και ενοχλητικές. Οι άντρες χρειάζονται το χρόνο και το χώρο τους για να λειτουργήσουν. Αν τον φλερτάρεις πολύ επιθετικά, τότε αυτό ίσως να τον κομπλάρει ή και να μην του αρέσει. Οι άντρες θέλουν αυτοί να κάνουν το πρώτο βήμα. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δείξεις ότι είσαι ανοιχτή και να του δώσεις λίγο θάρρος για να προχωρήσει. Από εκεί και πέρα αν δεν κάνει την κίνησή του, τότε μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις σε άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Μην κολλάς σε έναν άντρα και πέφτεις με τα μούτρα διότι έτσι κλείνεις όλες τις άλλες πόρτες.