Το κορμάκι της Πάολα δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία - Η πιο εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή

Άναψε φωτιές!

Το κορμάκι της Πάολα δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία - Η πιο εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή

Η Πάολα είναι μια εκρηκτική παρουσία τόσο στην σκηνή όσο και έξω από αυτή. Σε μια από της εμφανίσεις της το κορμάκι που έβαλε δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία και άναψε φωτιές σε όσους την είδαν μπροστά τους να τραγουδά.

Η ίδια είναι εκρηκτική τόσο στη σκηνή όσο και εκτός σκηνής και μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις που ανάβουν φωτιές.

Σε μια εμφάνιση που είχε κάνει πριν καιρό το κορμάκι της άφηνε πολύ λίγα στην φαντασία.

Η ίδια διαθέτει τις αναλογίες άλλωστε για να φοράει ότι θέλει.

Δείτε την και με τα αγαπημένα της μποτάκια! Ξέρουμε πόσο κοστίζουν...

Γεμάτο κεντήματα το φόρεμα της Πάολα - Έχεις σίγουρα ίδιο στη ντουλάπα σου

Έχετε δει το γεμάτο κεντήματα φόρεμα της Πάολα; Αν όχι χάνετε! Είναι από τις τελευταίες λέξεις της μόδας και σίγουρα έχεις ίδιο στη ντουλάπα σου! Ψάξε να το βρεις και θα δεις πως και εσύ μπορείς να λάμψεις τώρα σαν την τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια κάνει την μια μοναδική εμφάνιση μετά την άλλη, και τώρα τελευταία βγαίνει με τα πιο εκκεντρικά, αλλά κομψά φορέματα.

Αυτή τη φορά ωστόσο μάγεψε με την μοναδική της εμφάνιση και στυλ. Αν λοιπόν δεν έχεις τέτοιο κομμάτι στην ντουλάπα σου τρέξε να αποκτήσεις.

Δεν υπάρχει αυτό που φόρεσε η Πάολα στην πίστα - 20 χρόνια καριέρας και το είδαμε πρώτη φορά

Η Πάολα έκανε την ανατροπή και κατάφερε μετά από 20 χρόνια καριέρας να εντυπωσιάσει ξανά! Αν το δείτε, θα συμφωνήσετε πως δεν υπάρχει αυτό που φόρεσε στην πίστα, μιας και το έβαλε για πρώτη φορά! Το look που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, στο οποίο και θα την βλέπουμε για λίγες μέρες ακόμα, αφού εμείς πρώτοι γράψαμε πότε θα ολοκληρωθεί η συνεργασία τους. Αμέσως ο Νίκος μόλις την εντόπισε έμεινε με το στόμα ανοιχτό, μιας και το look της ήταν άκρως πρωτότυπο και ιδιαίτερο.

Η Πάολα, φορούσε ολόσωμη φόρμα που αποτελούνταν όμως από δύο μέρη: Στο πάνω κομμάτι ήταν ένα κορμάκι από μαύρο βελούδο και στο κάτω καμπάνα παντελόνα με δαντέλα που άφηνε όλο το πόδι γυμνό! Η ίδια, συνήθως προτιμά τα φορέματα και έκανε κίνηση ματ με αυτή της την επιλογή. Ομολογούμε πως 20 χρόνια στην πίστα και κάτι τέτοιο, δεν είχε ξαναβάλει... Ιδού και το σχετικό βίντεο:

Λίγα λόγια για την συνεργασία της Πάολα με το Νίκο Κουρκούλη - Έβαλαν φωτιά στην πίστα και σάρωσαν

Οι νύχτες στη Θεσσαλονίκη αποκτούν νόημα τον φετινό χειμώνα με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη να συναντιούνται επί σκηνής στο Vogue Club!

να εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά , στον πιο σύγχρονο χώρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη!

Το φαινόμενο Πάολα , η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια με το πάθος και το δυναμισμό της, εκρηκτική όπως πάντα, έρχεται να μας καθηλώσει με τις ερμηνείες της και να μας παρασύρει με την σκηνική της παρουσία!

Ο Νίκος Κουρκούλης, ένας αυθεντικός ,λαϊκός και πολυδιάστατος καλλιτέχνης με μεγάλες επιτυχίες και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και ταυτιστεί σε ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, γνωρίζει άριστα τι σημαίνει "διασκέδαση".

ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ , δύο αγαπημένες γνήσιες λαϊκές φωνές σε μια εντυπωσιακή μουσική συνάντηση για πρώτη φορά στο Vogue Club , από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή -Σάββατο!

Μαζί τους η Courtney Parker, ο Παναγιώτης Τσαφαράς, ο Σταμάτης Χουχουλής, η Τραϊάνα Ανανία, και ο Dj Ζαφείρης Λογοθετίδης.


Creative Director : Κωνσταντίνος Ρήγος

Επιμέλεια Προγράμματος: Γιώργος Νάτσιος- Μπάμπης Μαραγκός

Vogue Club

26ης Οκτωβρίου 23, Θεσσαλονίκη