Survivor 4: Ο φίλος της Σαλαγκούδη ξεσπά - «Είναι κακά και άθλια αυτά που γράφονται για εκείνη»

«Υπάρχει μια τεράστια απόσταση ανάμεσα στο χιούμορ και στα κακεντρεχή σχόλια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο φίλος της Σαλαγκούδη ξεσπά - «Είναι κακά και άθλια αυτά που γράφονται για εκείνη»

Το πρωί της Κυριακής, ο φίλος της Ανθής Σαλαγκούδη, Σταμάτης Ορφανούδης, μίλησε στο «Έλα Χαμογέλα» και μέσα σε όλα ξέσπασε αναφορικά με τα κακεντρεχή σχόλια που γράφονται για εκείνη.

Ο Σταμάτης έκανε λόγο τόσο για την συμμετοχή της Ανθής στο Survivor, για τις ικανότητες που έχει καθώς και το μπουλίνγκ που λαμβάνει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ μάλιστα έχει αποκαλυφθεί και το υπέρογκο ποσό που είχε ήδη κερδίσει από το ριάλιτι.

Survivor 4 ο φίλος της Σαλαγκούδη ξεσπά

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μετράει χρόνια η φιλία μου με την Ανθή, γνωριζόμαστε από το Πανεπιστήμιο σπουδάσαμε μαζί στο ΑΠΘ δημοσιογραφία και Μ.Μ.Ε και είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι από τότε.

Η Ανθή είναι ένας ζεστός άνθρωπος, είναι ειλικρινής κουλ, ξέρει να περνάει καλά και είναι πάντα εκεί μας στηρίζει ότι και αν χρειαστούμε. Χαίρομαι πολύ που είμαστε φίλοι.

Έχω διαβάσει αυτά που γράφονται, κάποια είναι καλά κάποια είναι κακά και κάποια είναι άθλια. Με έχει προβληματίσει το συγκεκριμένο ζήτημα και για αυτό σήμερα είμαι εδώ και λέμε δύο κουβέντες και θέλω να πάρω δημόσια θέση. Υπάρχει μια τεράστια απόσταση ανάμεσα στα καλά και στα κακά σχόλια, στο χιούμορ, στα κακόβουλα και στα κακεντρεχή σχόλια.

Δεν συμβαίνει μόνο στην Ανθή αλλά και σε άλλους παίκτες, είναι ένας φαινόμενο της εποχής. Το bullying με προβληματίζει και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω, με στεναχωρεί πολύ. Ήθελε να βγει από το comfort zone της και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, η Ανθή δεν μασάει αυτοσαρκάζεται και είμαι σίγουρος πως όταν βγει θα γελάσει με τα χιουμοριστικά σχόλια. Κάνει ότι μπορεί και δίνει ότι μπορεί στην ομάδα, είναι ζεν και νομίζω ότι έχει βρει τις ισορροπίες της» κατέληξε ο Σταμάτης.

Survivor 4: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ανθή Σαλαγκούδη;

Μετά την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου η Ανθή Σαλαγκούδη θα περάσει μια δύσκολη περίοδο στο Survivor 4 και αυτό γιατί ο σχεδιαστής κοσμημάτων ήταν ο μόνος με τον οποίο ήρθε κοντά, παρόλο που τσακώθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο, λίγο πριν του ανακοινωθεί πως φεύγει. Όπως μάλιστα μόλις πριν λίγο με ενημέρωσαν και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, έφτασε στο σημείο να σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Η δημοσιογράφος από την αρχή που χωρίστηκαν σε Μπλε και Κόκκινη ομάδα, είχε δείξει πως δεν ταιριάζει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, παρά μόνο με τον Περικλή. Ενώ, από την πλευρά τους οι συμπαίκτες της είχαν δηλώσει πολλές φορές στην κάμερα πως είναι αδύναμη παίκτρια και εξαιτίας της χάνουν πόντους στα αγωνίσματα. Με αποκορύφωμα την δήλωση του Τριαντάφυλλου που είπε πως βρίσκεται στο παιχνίδι λόγω του πατέρα της.

Έτσι λοιπόν όπως ήταν επόμενο μετά την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μένει μόνη της, παρόλο που η Σοφία Μαργαρίτη θα προσπαθήσει να την πάρει με το μέρος της.

Survivor 4 αποχωρεί οικειοθελώς η Ανθή Σαλαγκούδη

Όπως μου αποκάλυψε πηγή του η οποία ξέρει από τα του Survivor 4, η Ανθή μια δυο ημέρες μετά το συμβούλιο του νησιού ένιωσε πολύ μόνη της, αφού οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας την έχουν παραγκωνίσει. Ένιωσε μάλιστα, τόσο άσχημα που σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Κάτι βέβαια που δεν πρόκειται να συμβεί. Το είπε πάνω στην στεναχώρια της και δεν το εννοούσε, καθώς έχει δείξει πως θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί... ακόμη και μόνη!