Survivor 4: Με πόσα λεφτά έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Πάνος Καλίδης

Καλά πήγε αυτό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Με πόσα λεφτά έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Πάνος Καλίδης

Σας το είχαμε πει, κι έγινε πράξη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Οι συνθήκες για τον Πάνο Καλίδη μετά από 11 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο είχαν δυσκολέψει αρκετά και, όπως είπε κι αυτός στον συγκινητικό αποχαιρετιστήριο λόγο του, μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Καλίδης εξαρχής μπήκε στην ομάδα των "Διάσημων" κι ως γνωστόν εκεί τα χρηματικά ποσά είναι εντελώς διαφορετικά με αυτά των Μαχητών. Όπως είχαμε κάνει και κατά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη - που σας αποκαλύψαμε πόσα λεφτά πήρε σύνολο φεύγοντας από το παιχνίδι - έτσι θα κάνουμε σήμερα και με τον Πάνο Καλίδη.

Η χρηματική αμοιβή του Πάνου Καλίδη στο Survivor

Ο Πάνος Καλίδης σύμφωνα με τα ποσά που έχουν ακουστεί από την εκπομπή "Στην φωλιά των Κου Κου" λάμβανε για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι το ποσό των 4.500 χιλιάδων ευρώ. Ο τραγουδιστής κάθισε στον Άγιο Δομίνικο κοντά στις 11 εβδομάδες άρα με έναν γρήγορο υπολογισμό είναι πλουσιότερος κατά 49.500 ευρώ.

Αρνητικό ρεκόρ στις ήττες από τον Πάνο Καλίδη

Αρκετός ντόρος έγινε σχετικά με την μη υποψηφιότητα του Πάνου Καλίδη την εβδομάδα που μας πέρασε στο Survivor!

Αρχικά ήταν την Δευτέρα όταν οι μπλε δεν έδωσαν υποψήφιο τον Πάνο ως πιο αδύναμο παίκτη αλλά τον Νίκο Μπάρτζη και στην επόμενη μέρα η Άννα Μαρία επικαλέστηκε πως ο Γιώργος Ταβλαδάκης ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης και τον έδωσε υποψήφιο! Αυτό δεν ισχύει...

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Ο Πάνος Καλίδης είναι ο χειρότερος αγωνιστικά παίκτης, όχι μόνο από τη μπλε ομάδα, αλλά απ' όλο το Survivor, πολύ κάτω και από τον Τριαντάφυλλο, που σας παρουσιάσαμε νωρίτερα τα στατιστικά του!

Το πιο τραγικό στατιστικό ωστόσο για τον Πάνο Καλίδη είναι πως μετράει... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr