Survivor 4 - Σύζυγος Καλίδη: «Ήξερα ότι θα φύγει! Έκλαιγα πολύ όταν το ανακοίνωσε»

«Είμαι έξαλλη με αυτό που συμβαίνει με τον Τριαντάφυλλο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σύζυγος Καλίδη: «Ήξερα ότι θα φύγει! Έκλαιγα πολύ όταν το ανακοίνωσε»

Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για την απόφαση του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4, έπειτα από περίπου 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως η ίδια δήλωσε, ήξερε ότι θα φύγει από μόνος του λόγω των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης που επικρατούν στο ριάλιτι, αλλά και της ίντριγκας. Ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Επίσης, αποκάλυψε πως την ώρα που ανακοίνωνε πως αποχωρεί από το παιχνίδι ξέσπασε σε κλάματα, ενώ τα παιδιά τους χάρηκαν πολύ που θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και στο σπίτι ο μπαμπάς τους.

Μάλιστα, η Λεάννα Μάρκογλου σχολίασε και το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος δέχεται επιθέσεις από την Κόκκινη ομάδα και δεν του δίνουν να φάει από τα ψάρια που πιάνουν.

«Είμαι έξαλλη με αυτό που συμβαίνει με τον Τριαντάφυλλο. Δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι, αλλά έχει να κάνει με ανθρωπιά. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ», ανέφερε.

Με πόσα λεφτά έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Πάνος Καλίδης

Σας το είχαμε πει, κι έγινε πράξη στο επεισόδιο του Survivor 4. Οι συνθήκες για τον Πάνο Καλίδη μετά από 11 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο είχαν δυσκολέψει αρκετά και, όπως είπε κι αυτός στον συγκινητικό αποχαιρετιστήριο λόγο του, μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Καλίδης εξαρχής μπήκε στην ομάδα των "Διάσημων" κι ως γνωστόν εκεί τα χρηματικά ποσά είναι εντελώς διαφορετικά με αυτά των Μαχητών. Όπως είχαμε κάνει και κατά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη - που σας αποκαλύψαμε πόσα λεφτά πήρε σύνολο φεύγοντας από το παιχνίδι - έτσι θα κάνουμε σήμερα και με τον Πάνο Καλίδη.

Ο Πάνος Καλίδης σύμφωνα με τα ποσά που έχουν ακουστεί από την εκπομπή "Στην φωλιά των Κου Κου" λάμβανε για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι το ποσό των 4.500 χιλιάδων ευρώ. Ο τραγουδιστής κάθισε στον Άγιο Δομίνικο κοντά στις 11 εβδομάδες άρα με έναν γρήγορο υπολογισμό είναι πλουσιότερος κατά 49.500 ευρώ.